Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Tomas Macek   <macek@kostax.cz>   [IP: 212.20.107.XX]
napsáno: 19. července 2006 v 15:40
Instalace na HP nc6230 - nemozne
mam problem s instalaci CDMA (modem USB od Qualcommu GPC-6420). Instalace z originalniho CD - nainstaluji GTdialer (ovladac G2), pripojim modem, schvalim instalaci nepodepsaneho ovladace, naskoci kopirovani souboru ktere nikdy nedobehne - jede porad klidne i hodinu, disk nepracuje, pomuze jen nasilne ukonceni (a notebook) po te nejde vypnout normalnim zpusobem. Kdyz zkusim pouzit EurotelFreeDialer - dal jsem jeho ovladac, nastavil pripojeni a spojil se. Bohuzel ale jen do restartu - pak uz je v systemu videt ze modem nema spravny ovladac a nelze s nim komunikovat. Je nekde mozne stahnout starou verzi ovladace (G0)? nejake jine reseni? Predem doplnuji ze pc opravdu neni zavirovane a jde o uplne novou instalaci....
Počet reakcí: 10, nejnovější: 11. duben 2007 v 09:49.
-

odpovědět autor: renergy   [IP: 82.113.32.XX]
napsáno: 24. srpna 2006 v 17:23
RE: Instalace na HP nc6230 - nemozne
Podobná situace na HP compaq nc6000

Nakonec jsem uspěl:

odpojit modem gpc-6420, odinstalovat bluetooth (a vypnout bluetooth), odinstalovat gtdialer (pomocí přidat/odebrat programy), restart, nainstalovat gtdialer - poslední verze g2_14, stáhnutá z www.cellnet.cz (ke stažení - podpora podle značky - ostatní)

též jsem přehodil kabel do jiného usb slotu

teď ještě jdu zkusit znovu nainstalovat ten bluetooth
-

odpovědět autor: nostra   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 18. srpna 2006 v 21:27
Zdravím, problém je v ovladači kenkrétně v souboru "gtusbmdm_gpc6400.inf" v sekci "[Strings]"
řádek
"USBFilterString = GTRAN USB CDC Driver (PID 3196)"
se potřeba změnit na
"USBFilterString1 = GTRAN USB CDC Driver (PID 3196)".
Po přepsání to šlapalo.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 8. srpna 2006 v 22:27
Hoj,mám HP nx8220 a měl jsem stejnej problem jako ty,ale chce to jen vydržet a zkoušet to pořád dokola.Restart a nová instalace a jednou se to povede,jako mě:-)Zkoušel jsem úplně všechno,strší ovladače,úpravu registrů atd. nakonec se mi to povedo,prostě jen nech instalaci běžet a po půl hodině nudnýho čekání se to možná povede.Hodně štěstí
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.50.XX]
napsáno: 7. srpna 2006 v 23:15
starší ovladače pro GPC-6420 se dají najít na stránce servisního střediska www.cellnet.cz
-

odpovědět autor: bob   [IP: 85.160.37.XX]
napsáno: 7. srpna 2006 v 00:27
Je to sice velkej problém, ale trpělivost přináší ovoce.Já jsem taky instaloval cdma na notebook HP a měl jsem stejnej problém. Když se to zaseklo, natvrdo jsem restartoval a zkoušel znovu. Pomohlo mi při tom zakázání wifi karty a síťového adaptéru a po 2 hodinách a několika rtestartech jsem konečně ovladače nainstaloval. Byla to velká práce, ale zadařilo se. Doporučuji vypnout všechny nepotřebné aplikace včetně antiviru a firewalu. Notebook není tak výkoný a instalace cdma ho hodně zatěžuje (i když je to nelogické, podařilo se mi to až po vypnutí všech těchto věcí). Přeju pevný nervy a hlavně to nenoste k eurotelu. Stejně to jen tak nerozchodí a akorát vás okradou. efd mi také nepomohl, ale jakmile jsem jednou nainstaloval ovladače z originálního cd, tak to funguje bez problémů.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 6. srpna 2006 v 20:18
Tak chlapáci, jsem další adept ... koupil jsem si HP nx 6325 a jsem na tom stejně .... Přesně jak to popisuješ ... jak se ti to podařilo odstranit ? Jdu hledat informace to je děs .. na HP xe 4100 a starý stolní PC jsem to nainstaloval v poho, ale na nový HP nx 6325 ani ťuk už si s tím hraji celý den !!!
-

odpovědět autor: Tomas   [IP: 82.100.0.XX]
napsáno: 19. července 2006 v 20:38
NAistaluj free dialer s plnou verzí to znamená i s ovladačemi nebo stáhni ze stránek ET nové ovladače. Ale je to dost divný.
- -

odpovědět autor: zbynek   <kit@seznam.cz>   [IP: 88.101.155.XX]
napsáno: 2. srpna 2006 v 21:03
stejny problem jsem mel na uplne novem NB compaq 6310. Free dialer pomohl
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 62.84.146.XX]
napsáno: 12. února 2007 v 11:45
RE: Instalace na HP nc6230/nx6310 - nemozne
Stejný neuvěřitelný problém s GPC-6420 na HP nx6310 ... vše funguje bez problémů pokud je modem připojen ne přímo do portu USB ale přes USB rozbočovač ...
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.69.XX]
napsáno: 11. dubna 2007 v 09:49
RE: Instalace na HP nc6230/nx6310 - nemozne
to s tím připojením přes HUB mi radili i na tech. podpoře ET před cca 2 rokama, takže na tom asi něco bude...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz