Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: jirka511   [IP: 213.235.167.XX]
napsáno: 19. července 2006 v 23:55
gtran a novy firmware?
Zdravim vsechny dal sem reklamovat gtrana,protoze vsude hlasil no service,tak mi to bylo uz divny ve znackovce mi ho ochotne odzkouseli a rekli,ze jim nesel restartovat.Tak ho odeslali do servisu a ja doufal,ze mi automaticky daj novej,ale vono ne voni tam prej nahrali novej firmware,kterej by nemel delat tyhle veci von ten chip totiz podporuje i hlasovy sluzby a nekdy se stane,ze se to nane jakoby prepne a pak to prirozene nechyta signal.Jaky mate zkusenosti s gtranem po nahrani noveho software? zejtra si proten modem jedu tak uvidim,ale prece jen stava se vam,to stim no service?
Počet reakcí: 5, nejnovější: 4. leden 2007 v 19:01.
-

odpovědět autor: Vladimir Kovar   <vk@696.cz>   [IP: 85.207.168.XX]
napsáno: 2. ledna 2007 v 15:31
RE: gtran a novy firmware?
Jak jsi to nakonec vyresil? Mam uplne stejny problem.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.48.XX]
napsáno: 4. ledna 2007 v 19:01
RE: gtran a novy firmware?
Asi nijak......
-

odpovědět autor: jirka511   [IP: 213.235.167.XX]
napsáno: 24. července 2006 v 19:43
RE: gtran a novy firmware? - pokracovani
Zdravim,tak sem byl v errortelu pro ten svuj radoby funkcni modem. ano v servisu prehrali software,ale kdyz sem modem zapnul nebo spis pokusil se ho zapnout,tak se nezapnul.nastesti mi ochotne chteli vymenit modem za novy,ale nemel sem ktomu ostatni veci maj nato pravo chtit pome napajec a jeste dalsi kraviny ktomu? navic to bude zas dalsi zajizdka jeste ze jedu do prahy ve stredu kvuli praci.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.41.XX]
napsáno: 2. ledna 2007 v 18:23
Musíš všechno odevzdat!
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 89.102.120.XX]
napsáno: 2. ledna 2007 v 23:37
Vše od modemu, prutová antena a ta velká krabice ti zůstane.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz