Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: jirka511   [IP: 213.235.167.XX]
napsáno: 30. července 2006 v 08:54
anydata a winme
Zdravim,vim ze tento system uz neni podporovan,ale mam sve duvody,proc jej vyuzivat: na starsim notebooku na cestach snima dyl vydrzi baterie,protoze nemaji takovy narok na procesor jsou sviznejsi nez xp rychleji nabihaji. A proto bych chtel znat zpusob,jak rozjet anydata na winme pravda na nich sem to nezkousel jen na win98 na starym stolaku,tam se mi nepodarilo rozbehnout proto bych chtel pozadat ty,kteri rikali,ze to sprovoznit lze,at napisou jak,pokud si nedelali srandu.
Počet reakcí: 3, nejnovější: 31. červenec 2006 v 00:02.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 31. července 2006 v 00:02
RE: anydata a winme
tusim ze ti chces rozjet na mileniu jen proto ze mas legalni widle...ale w2k jsou stejne nebo mene narocnejsi nez milenium a pritom 100krat lepsi a stabilnejsi...nebo si tam dej nejnovejsi xp, se kterými jsem sám neměl nikdy žádný problém...jestli si je tedy budeš kupovat tak žádej oem licenci (k nějakému kupovanému hardwaru) - stojí 2500 Kč (xp home) nebo upgrade licenci ať neplatíš zbytečně 15000 Kč...
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 30. července 2006 v 23:39
zkusil bych win 2k...
-

odpovědět autor: Radek   <warcraft_II@seznam.cz>   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 30. července 2006 v 13:48
Nevím, mě se to taky nepodařilo a nikde jsem neviděl že bo to někomu jelo ;). Ošiď si v programu nlite zbytečný věci v xp a bude svižnější, míň zabírat ramky, míň náročnější ;). Mě xp po spuštění v tomto zabírali něco málo pod 50MBram

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz