Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: michal   [IP: 85.160.32.XX]
napsáno: 6. srpna 2006 v 12:21
rychlost na sokolovsku
timhle způsobem se pohybuju už čtrvtej den: http://img98.imageshack.us/img98/4881/cdmaqr6.jpg
rychlost přesně 1.4kB/s s občasnejmá výkyvama mezi 0 a 2,8. docela by mě zajímalo, jestli je tohle to slibovaný zlepšení. připadá mi to jako uměle omezený. opravdu si mám platit internet s rychlostí 2kB/s za 1100 měsíčně?
Počet reakcí: 5, nejnovější: 7. srpen 2006 v 21:36.
-

odpovědět autor: Zdeněk   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 7. srpna 2006 v 07:46
RE: rychlost na sokolovsku
Jsem z Lokte a CDMA mám rok,v LOkti to bylo totálně bez signálu,měl jsem tu největší yagi anténu a šlapalo to ja GPRS.Před měsícem totální zlepšení -plnej signá skoro 40% a rychlost 800kbit/sec.Postavili někde novou BTS-ku a je to v pohodě.
V sokolově problém nemám používám jen tu mikro anténu a signál skoro 35% a rychlost 700kbit/sec.
Na CDMA nedám dopustit-nezaznamenal jsem žádnej FUP ani nic podobnýho.Modem mám G-Tran-2.kus-ten první stratil signál.VYměnili mi ho za nový.
-

odpovědět autor: dojná kráva Eurotelat   <cdma je na pikacu>   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 6. srpna 2006 v 14:07
Vítej v klubu, aspoň dial-up 5-7 KB/s to by jsme chtěli moc za 1100 Kč (!) !!!!
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 6. srpna 2006 v 14:41
už mám to cdma skoro dva roky (neni tu ani ADSL ani Wi-Fi). za poslední rok jsem nepřekročil 400kbit, ale takhle špatný to nebylo nikdy.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 6. srpna 2006 v 14:10
Jaké rychlosti internetu mohu od datové sítě CDMA očekávat?
Teoretická maximální rychlost směrem k uživateli je na úrovni 1 MB /s. V praxi se průměrné dosahované rychlosti pohybují okolo 300 kb/s. Směrem od uživatele do internetu mohou dosahovat rychlosti až 156 kb/s, kdy v praxi se průměrná rychlost pohybuje okolo 80 kb/s.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 7. srpna 2006 v 21:36
hm, tk doufam že víš, co si s timhle můžeš!
no, někdo má holt štěstí že zrovna má blízko sebe kvalitní btsku.....

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz