Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: bořek   [IP: 85.160.50.XX]
napsáno: 6. srpna 2006 v 16:07
tk ste me pekne naštvali!!!!!!!!!!!!!
to co v ET předvádí je naprostá nechutnost.tomuhle se nedá říkat vysokorychllosní internet, tomu se dá v lepšim případě říkat nechtně předraženej dial up a ve výstižnějšim případě shit.my řekněte kde mam to 1mb/s???
dobře, chápu že je to bezdrát a že toho mega nedosáhnu, ale proč za poslední tejden na strakonicku dosahuju max 150 kbit/s?? a to když si chci zahrát tk to šlo dycky celkem normálně ALE ZA TEN POSLEDNÍ TEJDEN BO 14 DNÍ se to naprosto nechutně štve.
Já bych vás k tomu vašemu "vysokorychlostnímu" internetu tady v ST posadil, nechal vás platit tadyty prachy,posílal bych k vám známý abz vám říkali jak jim de dslko rychle a byl bych na vás moooc zvědavej jak byste byli spokojeni.
že já vůl sem si nezjistil více infa než sem si tohle koupil :(( že já dal na 1. dojem, dyyž sem to měl na den na zkoušku :((( aspoň vim, že chybama se fakt člověk učí hehe.......

jediný, co uznávam že sou lidi, který maj eště nižší limit a že aspoň s tim limitem na tom nejsem až tk zle, ale vono je vlastně jedno jestli to mam zpomalený, bo to de normálně, pomalý je to pořád :DDD
Počet reakcí: 18, nejnovější: 26. srpen 2006 v 18:32.
-

odpovědět autor: laxq   [IP: 82.150.161.XX]
napsáno: 26. srpna 2006 v 18:32
RE: tk ste me pekne naštvali!!!!!!!!!!!!!
ste pošuci že ste si pořidily CDMA
-

odpovědět autor:   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 20. srpna 2006 v 22:44
já je v ET tk nenávidim!!!!!!!
jen aŤ si zkusí každej den mezi 17.00 23.00 tady ve Strakonicích najít na csku, nebo na jakejkoliv hře nějakej server s více jak deseti lidma, na kterej by se dalo přiojit, nebo dejbože hrát!!
od začátku roku se tenhle net tady čim dál víc kazí a v květnu to eště víc kleslo,ALE ASPOŇ HRÁT SE DALO a dalo se na tom přežít.............teď už je to k ničemu.......
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 212.71.129.XX]
napsáno: 14. srpna 2006 v 13:42
lol :) taxem se po roce prisel kouknout na tyto stranky a vidim, ze se vubec nic nezmenilo, hehehe. taky sem byl tak blbej, ze jsem si v lednu 2005 koupil CDMA od errortelu. neprekrocil sem rychlost 300 kbs po dvu mesicich to prestalo slapat a jelo to tak max 32 kbs. zkousel sem reklamace a nic nezabralo. nastesti se nasel typek,kterej to ode mne koupil a ja presel na wi-fi. vrele doporucuji :) za 700 korun mam 512/128 bez FUP a zaaadnyyy problemy s rychlosti :D :D :D :D a od errortelu uz nikdy nic ani za nic :D
-

odpovědět autor: Miloš   <milda6@seznam.cz>   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 10. srpna 2006 v 16:13
Rychlost připojení k internetu: 940 kbit/s
Rychlost stahování dat: 117,5 kByte/s
-

odpovědět autor: fido   [IP: 84.244.109.XX]
napsáno: 9. srpna 2006 v 20:39
Je jen jedna cesta, jak z té šlamastyky ven. Pokud to jde, nemít NIC společného s errortelem a telecomem. Už jsem CDMA zrušil a mám za ty prachy dvoumegáč bez omezení.
- -

odpovědět autor: Mirek   <kalmira@centrum.cz>   [IP: 88.100.98.XX]
napsáno: 11. srpna 2006 v 02:01
A jak jsi to dokázal zrušit?? To už Ti vypršela smlouva nebo jsi zatah pokutu??
- - -

odpovědět autor: Bobyka   [IP: 160.218.255.XX]
napsáno: 13. srpna 2006 v 09:52
Zdar lidi!
Je to zvláštní,jak jste nepoučitelní!Kdysi jsem tady psal(když jsem ovšem vlastnilCDMA),návod na to jak se tohoto"vysokorychlostního internetu"zbavit.Jsou dvě možnosti:
1.)Migrace z CDMA na ADSL-když ovšem technici zjistí,že je Vás moc na buňku a tím pádem na to máte nárok.Přijdete ovšem o peníze za CDMA modem,protože ho od Vás Eurotel vykoupí zpět za 1,-Kč.Smlouva trvá dál(když Vám ještě platí).Když si pak koupíte od Eurotelu nedotovaný modem na ADSL,tak dáte výpověď a za měsíc jste od nich pryč.Smluvní pokutu nepltíte protože nemáte dotovaný modem.
2.)Jít úplně do extrému a napsat stížnost na Český telek.úřad ať provedou v té dané lokalitě šetření-info:viz.jejich www stránky.Platí se tam ovšem poplatek.Za další,na stránkách Ministerstva informatiky najdete definici co je to vysokorychlostní internet-jakou by měl nejnižší rychlost(je to podle vládního nařízení).A pak si najít právníka,který do toho půjde.Šance,že vyhrajete je 100%.Počítejte ale s tím,že když nemáte právníka v rodině,který do toho jde a radí Vám co a jak(bez nároku na peníze)tak Vás to přijde na pěkný peníze.Samozřejmě,že Eurotel Vám ho zaplatí ale počáteční vklad je nutný.
Takže jak se kdo rozhodne.
Poučení pro každého je : "Když ptáčka lapají,pěkně mu zpívají".
- - -

odpovědět autor: Plana ML   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 11. srpna 2006 v 18:12
Domnívám se, že měl smlovu na dobu neurčitou a vlastní modem. Pak musíš dodržet jen 1 měsíční výpověď
-

odpovědět autor: Mirek   <kalmira@centrum.cz>   [IP: 80.95.109.XX]
napsáno: 9. srpna 2006 v 13:35
Tak jsem se rozhodl přispět také do této diskuze a přidat svoji zkušenost. Já jsem si rovněž koupil zázračný vysokorychlostní internet a po 14 ti měsících kdy jsem s velkou trpělivostí trávil přenosové rychlosti to přestalo fungovat úplně. Za 2 týdny se mi vůbec nepodařilo připojit. Když jsem se dovolal (vyžaduje to také značnou trpělivost) operátorovi, tak mi suše sdělil, že zřejmě přibyli další klienti v dané oblasti a zřejmě mi seberou signál, nebť jsou blíže ke zdroji. Napsal jsem výpověď a dostal jsem pokutu za nedodržení podmínek smlouvy asi 9.000,- To je paráda co??? Pnapsal jsem jim, že smlouvu porušili oni, neboť chtějí plati za službu, kterou mi neposkytují. Zatím jsou neoblomní a tak cítím, že to stejně budu muset zacálovat protože soudit se s molochem je dost obtížné.
Neuvěřitelmné co se zde pořád ještě děje.
-

odpovědět autor: bořek   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 7. srpna 2006 v 21:32
a co je vrchol: admin to změní z původního naštvali a ani se k tomu nevyjádří, nikdo nic neřekne.
prostě už to jednou máš tk táhni a až ti vyprší smlouva, tk si zas přitáhni pro novou protože my jsme přece best.
holt, to se pozná když je něco napůl státní firma, ne jako t mobile, kterym zákazník tky za něco stojí............
-

odpovědět autor: leroy   [IP: 85.160.51.XX]
napsáno: 6. srpna 2006 v 21:19
Rychlost připojení k internetu: 17,38 kbit/s
Rychlost stahování dat: 2,2 kByte/s

A to mi to lita kolem 900kbit/s normalne, dneska to teda vazne prehani. Nebo vsichni kvuli desti jsou zalezli u netu.
Stvou me!
- -

odpovědět autor: leroy   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 7. srpna 2006 v 20:38
Rychlost připojení k internetu: 17,65 kbit/s
Rychlost stahování dat: 2,2 kByte/s

Dalsi den a zadne zlepseni.....
- - -

odpovědět autor: jantcha   <jantcha@atlas.cz>   [IP: 213.29.21.XX]
napsáno: 22. srpna 2006 v 10:26
No za vlastni penize bych si cdma nikdy neporidila. nema to garantovanou minimalni rychlost a ani dostupnost. to se pak casto stava ze dial-up je pruznejsi :(
na druhou stranu mit aspon nadeji na internet sbalenou v batohu se obcas proste hodi
- -

odpovědět autor: linuxák   [IP: 85.160.108.XX]
napsáno: 7. srpna 2006 v 10:22
docela podobná situace je i tady..bežně stahuji 40 GB ale teď tak max 10...mám sto chutí to rozkopat....a to mám ještě všemožně upravené registry...
- - -

odpovědět autor: bighead   <obi3@seznam.cz>   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 7. srpna 2006 v 11:39
4.kb/s
Kdyz to bylo novy tak to litalo 900kb/s
a ted jen sotva 4.kb/s

MELIBYCHOM NECO PODNIKNOUT
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 7. srpna 2006 v 13:13
tahám cca 2-3 KB/s místo dřívějších 40. U mě se neodehrály žádné změny (anténa, pc, ...). prohledal jsem pc nodem na viry a adaware , spybootem a shysherifem na ostatni havět. nic nenašli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Už jsem jim poslal mail před 5 dny a zatím neodpověděly, ty jejich nacvičené fráze datových expertů neposlouchám...
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 7. srpna 2006 v 13:17
lokalita Český Těšín a odzkoušeno na 2 pc = na druhem ještě horší výsledek...
- - - - - -

odpovědět autor: Hawran   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 8. srpna 2006 v 16:43
Poslední dva měsíce mi to taky sotva leze. Cca 4-5kB/s. Zkoušel jsem všechno možný( včetně reinstalace celýho systému) a nakonec mi pomohlo odpojit anténu. Myslím vytáhnout ten slabej kablík z modemu. Sice podle Easy Wireless Net signál kolísá mezi 2-4 čárkami, ale rychlost se zvýšila na průměrných 40kB/s. Akorát jsem zvědavej, jak dlouho to vydrží.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz