Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Plana ML   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 11. srpna 2006 v 16:55
NÁZORY NA OPRÁVNĚNOST EXTRÉMNÍ NESTABILTY V RYCHLOSTI
Zakládám nové téma na výměnu názorů o extrémním kolísání rychlosti a názorech, zda je to oprávněné a jal je to možné, že ET arogantně, jednostranně a opakovaně porušuje smlovu. Jak je možné, že připustí opakovaně rychlosti i pod 100 a méně kbs?
Počet reakcí: 5, nejnovější: 13. srpen 2006 v 21:38.
-

odpovědět autor: Plana ML   [IP: 85.160.16.XX]
napsáno: 13. srpna 2006 v 21:30
RE: NÁZORY NA OPRÁVNĚNOST EXTRÉMNÍ NESTABILTY V RYCHLOSTI
157/69 právě teď. To fakt není vysokorychlostní internet - nýbrž nehoráznost daleko pod průměrem. Ale naštěstí jsem se dnes dozvěděl, že mohu zrušit smlovu do 14 dnů po uzavření na dobu neurčitou, což je můj případ (modem mám vlastní), takže píši reklamaci a nezmění-li se nic, do týdne dávám výpověď.
- -

odpovědět autor: Migels   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 13. srpna 2006 v 21:38
Tak to ti závidím,já mám smlouvu ještě na rok.Momentálně stahuji kolem 30kbs a to je večer...
-

odpovědět autor: Migels   [IP: 85.160.31.XX]
napsáno: 13. srpna 2006 v 19:07
Tak tomuhle se může tak maximalně říkat vysokopomalostní internet!!!Včera jsem sosal cely den 120kbs a dnes s bídou kolem 40kbs,ať se dou bodnou.Pokusím se vyvázat ze smlouvy!!!Už mě pěkně ser.....
-

odpovědět autor: Miky   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 13. srpna 2006 v 16:45
Jo je to k blití ! Vždy po zrůdný rychlosti přes den čekám apoň na noc (která by měla být bez omezení) ,ale co se neděje, rychlost je mnohdy ještě horší jak přes den.
-

odpovědět autor: Carl114   <Carl114@centrum.cz>   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 11. srpna 2006 v 20:41
mas pravdu je to špatný, ale vcera sem stahoval 100kb a ted zase okolo 20kb tudis je to pomale to sem si mohl nechat jinej net a jeste ten ing takle pomalej net sezenes za 1korunu!

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz