Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: kkk   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 16. srpna 2006 v 23:46
hamachi
chtel jsem se zeptat, jestli jste nekdo neresili problem s hamachi? jde o hru age of empires. vzdycky, kdyz se chci pripojit, tak mi to buhvi proc odpoji net...asi to bude nejakyma otevrenyma portama, ale neprisel jsem na to, jak to nastavit. (jinak hamachi je program, ktery dokaze vytvorit vitrualni internetovi server jako lan, takze nepotrebujete k hrani originaly...:))
dekuju za kazdou radu
Počet reakcí: 7, nejnovější: 11. listopad 2007 v 19:15.
-

odpovědět autor: omg   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 17. srpna 2006 v 17:09
RE: hamachi
Staci mit program 602LanSuite a je to,net se neodpojuje a chamachi bezi.....
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 87.236.199.XX]
napsáno: 17. srpna 2006 v 00:07
Kdyz jsem mel CDMA, tak byl s Hamachi taky problem. Pokazdy, kdyz jsem vypl hamachi, tak se automaticky odpojil modem, podivej se, jestůi nemas vic sitovejch pripojeni, ktere by to mohly zpusobovat.
- -

odpovědět autor: kkk   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 17. srpna 2006 v 01:25
mne to odpojuje net, kdyz se chci pomoci hamachi pripojit do hry. osobne si myslim, ze to bude nejakym portem, ktery vyuziva cdma (nejspis k pripojeni k internetu). vsecky ostatni sitova pripojeni mam zakazana, takze tim by to snad byt nemelo.:/
- - -

odpovědět autor: kkk   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 17. srpna 2006 v 01:28
taky jsem zkousel, jestli to nedela firewall, ale odpojuje se to, i kdyz ho vypnu. nejak nechapu, proc to dela.
jo, jeste, kdyz jsem sam vytvoril hru, tak to jelo v pohode, ale jakmile se chci joinout, tak to spadne
thx
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 11. listopadu 2007 v 19:15
.
- - - -

odpovědět autor: HAMACHI   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 17. srpna 2006 v 09:22
Mě to dělalo, když jsem chtěl hrat CS, vjel jsem do hry, dal jsem připojit ke hře a po chvilce se mi odpojil.
Jestli to dělá teď nevím.
- - - - -

odpovědět autor: kkk   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 18. srpna 2006 v 00:40
ano, dela to stale a vubec nevim, cim to je...je to docela provar:(

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz