Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Petanek   [IP: 80.95.122.XX]
napsáno: 17. srpna 2006 v 08:39
CDMA a Torrent
Jde někomu z vás stahovat torrenty přes CDMA? A jestli ano, jakého používáte klienta?Dík
Počet reakcí: 9, nejnovější: 27. říjen 2006 v 15:47.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 88.86.108.XX]
napsáno: 27. října 2006 v 15:47
RE: CDMA a Torrent
jasny chce to vpn a pak vali vsechno!!!
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 213.226.230.XX]
napsáno: 24. října 2006 v 10:21
Doporucuju uTorrent, pouziva sifrovani prenosu, diky kteremu se zvysi prutokova rychlost.. Z mistnich zdroju se da "vymacknout" i 200kB/s, ovsem upload je limitovan max 20kB/s, takze to chce trochu rozumu ohledne ratia, ale da se s notnou davkou trpelivosti dostat na ratio >2, takze to JDE, at si kdo chce rika neco jineho.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 83.148.39.XX]
napsáno: 26. října 2006 v 11:03
jo a mam otazku, jde napr. nejak osulit tu jejich FUPku...bez ni to jede hrozne, natoz s ni.
Napr, jestli jde treba v Utorrentu nastavit aby se stahovalo pres port 80, cili jestli by se to zdalo, jako stahovani pres HTTP ?
Slysel jsem, ze to nehlidaji, pres porty, ale pres Aplikacni vrstvy, ale to uz jde mimo me znalosti :-)
Tak se jen ptam, jestli by to slo nejak obejit ?
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 80.251.245.XX]
napsáno: 19. srpna 2006 v 07:32
Sveho casu jsem mel taky CDMA a tahalo to dobre jen z ceskych trackeru a v dobe bez fupu naplno (tenkrat jeste 2 Mbit). Samozrejme se musi spomalit upload na minimum, kolem 3KB, jestli das min tak se zadrhne i download. Problem byl pouze v tom, ze te casem odevsad vyhodi pro nizke ratio protoze ten upload je desnej.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 18. srpna 2006 v 20:06
Jde, používám BitComet
-

odpovědět autor: ii   [IP: 85.160.38.XX]
napsáno: 18. srpna 2006 v 11:10
Ty woe přes torrnety a stimhle??ty owe.stahoval sem neco z www.mininova.org a stahovalo mi to maximalne 3kb/s.to se nedá.Album náký skupiny abych stáhl sem si to musel nechat zaplý přes noc.A mělo to nákých 50 mb.Hrozný."vysokorychlostní" net..ani nejstahovanejsi torrnety mi nejednou rychlejs.
Jinak stahoval sem přes BitLord,UTorrent a vsude to jelo stejne.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.92.XX]
napsáno: 18. srpna 2006 v 11:28
muzu vsem poradit jak stahovat bez omezeni pres torrenty i dc... icq 261182254

Torrent jsem zkousel (po řadě azureus, bit spirit, bitcomet, utorrent, integrovaný v opeře), ale protoze se cdma odesilani dat hrozne zpomaluje stahovani, teď stahuji z jiných zdrojů...
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 213.151.78.XX]
napsáno: 25. října 2006 v 08:41
A z jakych zdroju:-)
Torrenty a DC jsou nejspolehlivejsi, jasne, ze pro CDMA by asi bylo schudnejsi stahovani pres HTTP, ale kde najit zdroje, na serialy atd. Z rapidu to je opruz, ikdyz zlata dynamicka IP :-)
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 213.151.78.XX]
napsáno: 25. října 2006 v 08:47
jo a mam otazku, jde napr. nejak osulit tu jejich FUPku...bez ni to jede hrozne, natoz s ni.
Napr, jestli jde treba v Utorrentu nastavit aby se stahovalo pres port 80, cili jestli by se to zdalo, jako stahovani pres HTTP ?
Slysel jsem, ze to nehlidaji, pres porty, ale pres Aplikacni vrstvy, ale to uz jde mimo me znalosti :-)
Tak se jen ptam, jestli by to slo nejak obejit ?

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz