Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 418,8 kbit/s
hodinový trend: -126,6%

CDMA U:fon: 683,3 kbit/s
hodinový trend: -135,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

Zobrazuje se 1 z celkových 30 stránek,
řazení od nejnovějších po nejstarší
zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Mistr CDMA   [IP: 212.80.64.XX]
napsáno: 30. srpna 2006 v 18:40
Jsem mistr v oblasti CDMA,chcete-li poradit,ptejte se
Jsem velmi dobrý počítačový technik, rok a půl mám s CDMA zkušenosti, pokud potřebujete poradit,ptejte se...
Počet reakcí: 432, nejnovější: 16. květen 2012 v 05:42.

odpovědět autor: Milan   [IP: 78.136.190.XX]
napsáno: 16. května 2012 v 05:42
RE: Jsem mistr v oblasti CDMA,chcete-li poradit,ptejte se
Koukam,ze ikdyz jsem sem napsal ve svym prizpevku svy jmeno je tam Anonym...

odpovědět autor: Anonym   [IP: 78.136.190.XX]
napsáno: 16. května 2012 v 05:39
Pravda...napsat na jakym OS to provozuje by bylo dobry...vycistenim registru nic nezkazi...za predpokladu,ze je modem OK,neni problem s portem,kde modem je a port ho spravne detekuje nemuze mit s instalaci i provozem problem.Pro tento modem jsou napsany ovladace pro vsecky bitovy verze pro Visty i W7 ,XP i pro OS Linux a Mac.Vsecko je to na instalacnim CD a i v samotnym modemu.Ja mam tendle modem nainstalovanej na W7 32 i 64bit verzi a maka to naprosto pohodove.Taky jde na Ufoni podpore veskery aktualni ovladace a obsluznej program stahnout.Po aktulizacich W7 32+64bit ktery jsem po instalaci modemu na svych PC delal a delam jde modem bez jakychkoliv problemu.

odpovědět autor: PT (nejsem ten mistr CDMA)   <pocitacovazachranka@gmail.com>   [IP: 109.69.210.XX]
napsáno: 15. května 2012 v 14:44
Ještě bych doporučil po odinstalaci spustit CCleaner, vyčistit registry.
A pisateli bych doporučil příště taky napsat v jakém systému pracuje. Zjišťuji v praxi jisté diference mezi 32 a 64bit systémy. A tito diference jsou rozdílné od návodů k instalaci. Mnohdy stačí aktualizace a jde to lehce do kytek.
Nicméně postupovat podle návodu je jistější, než podle bratraG

odpovědět autor: Milan   [IP: 78.136.190.XX]
napsáno: 15. května 2012 v 12:25
Ahoj.Doporucuju Ti si precist si a hlavne dodrzet presna navod a POSTUP na instalaci tohoto modemu a k pripojeni a nastaveni vcetne vyladeni na max.signal pouzivat originalni ufoni soft!!Netusim jak jsi to nainstaloval,ale asi spatne...pri pripojeni pres origo obsluzny program zadna hlaska co pises vyskakovat nemuze.
Vsecko co mas v PC ohledne ufona odinstaluj,restartni a podle navodu nainstaluj znova.Pak si v nastaveni toho programu v sekci zakladni nastaveni zaskrtni vse krome "vzdy navrchu",v kolonce preferovany mod zaskrtni "jen EVDO"...dej u vsech zmen co udelas pouzit a OK. a restatr.Pak se Ti modem sam pri zapnuti PC pripoji na net.V tray liste uvidis blikajici ikonku.Kdyz na ni kliknes pravym a vyberes Otevrit...vyjede Ti obsluzny okno programu,kde uvidis a muzes vse...

odpovědět autor: Prëdeko   <predeko.predeko@seznam.cz>   [IP: 78.136.150.XX]
napsáno: 14. května 2012 v 09:25
Dobrý den,

Od soboty mám problém s připojením na internet v notasu V pátek jsem notas vypnul v sobotu zapínám a už připojit na internet se nepodařilo a stále nejde.Internet je bezdrátový 3g od Ufona typ přístroje VERTEX VW 110L.Píše mi to neustále 720 vzdálený počítač neodpovídá zkoušel jsem i program WinSock+odinstalování internetu+znova instalace a nic.Mám stolní počítač u kterého mi mi to psalo jiný kod chyby a aniž bych něco udělal tak se mi mi internet zprovoznil naprosto sám ale vada neodešla a druhý den se objevila znova a zase se to vyřešilo po pár restartech.co s tím? u notasu mi přípojení stále nejde.

odpovědět autor: michal   <zubajda1978@seznam.cz>   [IP: 91.197.119.XX]
napsáno: 10. května 2012 v 21:11
cau mistre zrovna mam tenhle modul cdma ale nemam cd ktomu jak bich to mohl na instalovat a jeto dobry k pouziti nebo to mam rovnou vihodit dik predem.michal.

odpovědět autor: Ing. Jiří Tocauer   <kocicak@post.cz>   [IP: 90.176.60.XX]
napsáno: 17. dubna 2012 v 22:07
Kdyby měl někdo zájem, mám na prodej modem CTD-200 Dual USB od Vodafone (placka s kabelem a s externí anténkou) a modem typ "USB palec" od T-Mobile. K dispozici je i 10 m dlouhý aktivní USB prodlužovák, na kterém dobře fungoval i na střeše. Vše zachovalé málo používané a již nevyužité. Mobil je na mne 601 394 419. Za umístění inzerce na toto fórum se omlouvám, ale je relativně k věci.

odpovědět autor: PT (nejsem ten mistr CDMA)   <pocitacovazachranka@gmail.com>   [IP: 217.197.151.XX]
napsáno: 16. dubna 2012 v 18:03
Jde, tuším že nějaké ASUS router to umí, doporučoval bych přečíst třeba tohle vlákno, určit níže se o tom diskutuje.

odpovědět autor: Katka   <minisk@seznam.cz>   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 16. dubna 2012 v 11:20
Mám modem anydata adu 770 wh. Jde tento modem připojit k routeru?

odpovědět autor: Ivan   [IP: 95.143.138.XX]
napsáno: 15. dubna 2012 v 20:39
Dík, již jsem udělal.

odpovědět autor: PT (nejsem ten mistr CDMA)   <pocitacovazachranka@gmail.com>   [IP: 109.69.210.XX]
napsáno: 13. dubna 2012 v 14:34
Řešil jsem to nedávno. Je nutno stáhnout nové drivery pro Win7 64bit, a nový obslužný sw. Pak to i funguje.

napsáno: 13. dubna 2012 v 14:32
Být Vámi zajdu s touto otázkou k operátorovi zda Vám poskytne informace.

odpovědět autor: Ivan   [IP: 94.199.40.XX]
napsáno: 12. dubna 2012 v 08:17
Ahoj mistře,
jen bych potřeboval poradit jak na win 7 64 bit a připojení na internet od vodafonu pomocí nokie E52
P.S. pod win7 32bit to nebyl problém.
Díky za radu.

odpovědět autor: Karel Zajíc   <fetiik@email.cz>   [IP: 88.101.160.XX]
napsáno: 6. dubna 2012 v 13:01
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda když si koupím v USA mobilní telefon s tzv. "bad ESN", který však podporuje i GSM sítě a má prostor na simkartu, pojede mi u našeho operátora přes tu sim?

odpovědět autor: PT (nejsem ten mistr CDMA)   <pocitacovazachranka@gmail.com>   [IP: 217.197.151.XX]
napsáno: 4. března 2012 v 22:17
RE: To:PT
pst... síť 601 byla spuštěna myslím někdy po roce 1992... nevím to zcela přesně. Tehdy to nazývali MNT síť. tuším, trochu mi vynechává stářím paměť. Ale pamatuji si ještě na ty "malé" telefony co se daly v případě vybití baterie ještě k obraně vlastního života. Ale ano datové přenosy přes 601 MNT síť nazývanou následně CDMA jsou zahájen až v roce 2004. Já předtím měl a používal přenos přes GPRS s telefonem Alcatel (tuším 715, ještě ho někde mám), proto se mi trochu mate tyto systémy. Internet mám mobilní od té doby co začal v česku. Ach jo. Jinak máš můj obdiv. Já k CDMA připojuji pouze buď bez antény, a nebo výhradně s dodanou 40cm magnetkou. Yaginu sebou netahám. Ale taky to mám jen jako perfektní mobilku. A taky funguje s anténou (tedy někdy s dokonalou protiváhou, např topení, či auto) na 99,5% území ČR. To u 3/4G prostě není a asi ani nebude. Ale to omezení rychlosti (nikoliv FUP) které tam je mne opravdu docela zlobí. FUP chápu, ale rychlost ne. Na druhou stranu je to technologie sice stará, ale dokonalá. Byť na práci při jízdě v autě na D1 to asi třikrát spadne :-)

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz