...
Čau lidi...mám otázku, kterou bych potřeboval vyřešit...Byl
jsem křivě obviňěn...Abych vám to upřesnil, tak na jedněch
stránkách...konkrétně www.wergl.net...jsou to stránky
hudební skupiny, do které patřím, se objevili vzkazy ve
guestbooku, které byli neslušné a prostě směřovali k tomu,
aby potopily celou kapelu, ale teď k problému...Náš
webmastil si přes www.counter.cnw.cz...zjištoval IP adresy
jednotlivých přístupů a vzkazů a zjistil to, že ty ''špatné
vzkazy'' mají stejné IP... sattnet-114192.sattnet.cz, tak
jako já v práci....já ale nikdy takový vzkazy pod nickama
typu xxx, či šmoulinka, jak můžete vidět na stránkách
nepsal...nechápu to...Je to asi stupidní dotaz, ale kdyby mi
někdo dokázal odpovědět, prosím pošlete mi to na
mail...děkuju Pepas
Počet reakcí: 118, nejnovější: 14. březen 2007 v 13:20.
-
odpovědět
autor:
Anonym [IP: 85.160.73.XX]
napsáno:
9. ledna 2007 v 10:31
RE: ...
Pokud jste skutečně nic takového nepsal, půjde nejspíš o
vtípek nějakého kolegy rovněž z práce, nebo může jít i o
cílenou provokaci, někdo kdo zná Ip, ze které se
připojujete využil IP spoofingu, nebo jiné maskovací
techniky s cílem Vás poškodit. V tomto druhém případě bych
hledal technicky zdatnějšího jedince z Vašeho okolí, který
o kapele a Vaší práci ví a nemá Vás rád. :-)
Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky,
které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy
nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.