Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 730 kbit/s
hodinový trend: +74,3%

CDMA U:fon: 686,1 kbit/s
hodinový trend: +0,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Radek   <gdvic@seznam.cz>   [IP: 62.209.200.XX]
napsáno: 1. září 2006 v 15:56
problem s GPC - 6420 a novymi notebooky s CoreDuo - neni mozne pripojit
Zdravim vsechny..
mam problem: po instalaci i poslednich driveru 2.14 se mi nedari uz na 3 notebookach ruznych vyrobcu s procesory Centrino Core DUO pripojit tento usb cmda modem k Eurotelu.
Po pokusu k pripojeni dojde napred k hlasce "Proces overeni" pak "Doslo k udalosti overeni" pri kterem se teplomer zastavi na asi 3/4 a nasledne po 20s zahlasi chybu 721.
Nevi nekdo co s tim? Nepomohli ani uz uverejnovane zmeny v registrech...
3 ruzne modemy chodi bez problemu na notebooku s procesorem I M, ale ani jeden z nich nejede na jiz zminovanych 3 ruznych noteboocich od 3 ruznych vyrobcu. Please HELP !!!!!
dekuji .. Radek V
Počet reakcí: 46, nejnovější: 14. září 2009 v 15:40.
-

odpovědět autor: Zdenek Havránek   <hxpro@post.cz>   [IP: 85.160.80.XX]
napsáno: 13. ledna 2009 v 09:52
RE: problem s GPC - 6420 a novymi notebooky s CoreDuo - neni mozne pripojit
Opravdu popsaný popis s ovladačem Z010 v2031-1 funguje. Otestováno na notebooku HP Compaq 6510b. Začlo to běhat hned na první pokus. Všem díky za radu. Ani v O2 něvěděli čím by to mohlo být.
-

odpovědět autor: Martin   <tiralam@gmail.com>   [IP: 85.160.24.XX]
napsáno: 28. května 2007 v 14:55
Přátele, tak to tu pozoruji a nezbývá mi nic jiného, než že musím přidat fungující návod. Servisní technici Eurotelu vám moc neporadí. Pokud chce někdo instalovat starý GTRAN na dual core s Vistami, tak odmažte ten eurotelacky dialer a hlavně ovladače. Stačí zastrčit přistroj do USB a ve Správci zařízení kliknout na příslušné zařízení (Gtran) a v sekci ovladače odinstalovat ovladače. Pak už stačí stáhnout ovladače pro dual core na http://www.zappmobile.ro , kde si najdete v sekci drivers ovladac Z010 (pro dual tam je jen jeden) a ten rozbalite do nejake slozky. Pak odpojite zarizeni a znovu zastrčíte. Objevi se bublina s instalaci ovladace. Vyberete si hledat v počítači a otevřete staženy soubor (složka XP). A je to. Pak už stačí udělat pripojení telefonního vyzvánění přes číslo #777, zadat jméno a hleslo a je to. Je to jednoduchý!!!
- -

odpovědět autor: Altair   <sstalker@seznam.cz>   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 16. října 2007 v 12:45
Mam takovy jiny problem, to jest ze muj modem GPC se sam vypina po zhruba 20 vterinach nebo vydrzi maximalne 6 minut a pote se jednoduse vypne. Baterkmu mam nafouknutou, tim padem znicenou, ale mam modem zapojeny primo do zasuvky takze stava mu nebybi, uz nevim co s tim. Diky za kazdou radu...
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 83.208.118.XX]
napsáno: 31. května 2007 v 01:22
jen pro informaci - ASUS U1 na Windows Vista - GTRAN funguje bez problémů, pouze nutno vyřadit dialer, který vůbec nelze spustit
-

odpovědět autor: skobi   <skobi@centrum.cz>   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 22. února 2007 v 21:40
Tez jsem mel problem s GTRAN GPC-6420 a Core2duo ASUS A8JN, ale diky navodum z tohoto fora jsem ho vyrsil. DEKUJI.
zkusim to sepsat jasneji:
1. v googlo hledejte Z010_v2031-1.zip nebo zkuste: http://www.zappmobile.ro/data/ro-drivers.html (ale ten casem muze prestat platit.)
2. stahněte jej a rozbalte
3.odinstalujte ze sveho PC vsechny predchozi instalace modemu GTRAN.
4. pro jistotu zkontrolujte.. start/nastaveni/ovladaci panely/ moznosti telefonu a modemu --> kartu "modemy" jestli tam nejsou neaktivni GTRANy (ja jich tam mel asi 5 a nechtel se mi detekovat..)
5.pripojte modem do USB a zapnete
6.obevi se nalezen novy hardware tak vyberte drivery sami a pouzijte jako zdroj adresar WXP ze stazeneho souboru Z010_v2031-1.zip
7.start/nastaveni/sitova pripojeni/pruvodce vytvorenim pripojeni ... dalsi... dalsi..."nastavit pripojeni rucne"..dalsi.."pripojit pouzitim modemu" vyberte modem ZO.. dalsi..do okenka zprostredkovatele nic nedavejte..dalsi..tel cislo #777 dalsi uz. jmeno: vase cislo@eurotel.cz a vase heslo... ikonu na plochu a pak uz jen poklepejte a melo by to jezdit :) good luck
- -

odpovědět autor: Honza   [IP: 89.239.62.XX]
napsáno: 14. září 2009 v 15:40
Covece, to je fakt bomba navod :-) Kam se hrabe cela telefonica, takovy jako ses ty by tam meli zamestnat, ne ty sasky, co akorat prepojujou a stejne pak nevedi :-)
- -

odpovědět autor: Marek   <itt@centrum.cz>   [IP: 62.168.15.XX]
napsáno: 28. dubna 2008 v 15:53
zkoušekl někdo tento přístup aplikovat na notebook fujitsu-siemens Amilo Pa2510 s Vistama? Já jsem shořel na tom, že se mi odmítá otevřít už ten blbej GT Dialer.
- -

odpovědět autor: helgard   <.....>   [IP: 213.195.230.XX]
napsáno: 23. ledna 2008 v 15:04
Děkuji moc, díky Vám a návodu jak rozchodit tuto technologii jsem jednomu stavebnímu gigantu který má s námi smlouvu a těchto modemů provozuje asi 500 ks ušetřil několik milionu za výměnu technologií a zabezpečení a pomohl si tak k necelému milionu za odměnu....děkuji moc..
- -

odpovědět autor: helgard   [IP: 213.195.230.XX]
napsáno: 23. ledna 2008 v 15:02
Děkuji moc, díky Vám a návodu jak rozchodit tuto technologii jsem jednomu stavebnímu gigantu který má s námi smlouvu a těchto modemů provozuje asi 500 ks ušetřil několik milionu za výměnu technologií a zabezpečení a pomohl si tak k necelému milionu za odměnu....děkuji moc..
- -

odpovědět autor: Jantar   [IP: 195.144.99.XX]
napsáno: 2. října 2007 v 13:30
Super, taky mi to pomohlo na HP Compag nc6400
- -

odpovědět autor: Otosson   <nohel@email.cz>   [IP: 160.218.170.XX]
napsáno: 1. března 2007 v 18:08
Děkuji všem za podporu, odzkoušeno na NB DELL Latitude D620. Bezproblemove !!!
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.31.XX]
napsáno: 11. února 2007 v 09:56
Takze po delsich peripetiich jsme na to prisli, staci si stahnout ten ovladac v tom anglickem odkazu kousek dolu, je to od toho .ro pripona odkazu jmenuje se to Z010_v2031-1 dejte si to vyhledat do Googlu, najde vam to nejake soubory, nainstalujte to jako ovladace toho modemu, je tam jeden kterej je delanej primo pro to core2duo, pak uz staci jenom v zalozce internetu pridat nove pripojeni kde cislo bude #777 dale tam bude vase uzivatelske jmeno a heslo a pak uz si jenom otevrete internet a date pripojit.... sice jsem s tim stravil par pernych hodin ale nutno uznat ze ten software od eurotelu je pekne k hovnu... takze si uzivejte rychlost core2duo s vasim modemem od Eurotelu (Telefonicy :p)
-

odpovědět autor: Smolík   <bageta@seznam.cz>   [IP: 85.160.104.XX]
napsáno: 25. prosince 2006 v 12:02
Tak sem si koupil notebook s core2 duo a nejde me ani nainstalovat driver na modem...5x sem preinstaloval win a nic...proste to do nekonecna instaluje
-

odpovědět autor: mat-ostrava   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 20. listopadu 2006 v 00:55
Dekuji Goofymu za jeho příspěvek mohu doporučit jeho navod opravdu funguje
Zkoušeno na AMILO pi1536
-

odpovědět autor: Martin 2   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 12. listopadu 2006 v 13:38
Mam take problem s GPC - 6420 na notebooku DELL Inspiron 6400. Je to Intel CORE solo neda se rozchodit ani jednou z cest co jsou tu popsane. Pokazde to konci modrou obrazovkou. Na starem HP omnibooku XE3 Pentium III jede vse OK. Evidentne je problem v driverech a vzhledem k tomu, ze zadne nove neudou tak jedina moznost je to O2 narvat do chrtanu.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 20. listopadu 2006 v 23:07
mame ve firme delly a vsichni, kdo na nich chteli provozovat Gtran, tak si museli poridit usb hub, problem je v delu, ne v gtranu :-))
- - -

odpovědět autor: Miloš   [IP: 85.160.114.XX]
napsáno: 26. listopadu 2007 v 19:33
Ahoj, postup vyzkoušen na Dell Latitude D830, Intel CoreDuo, funguje. Sice ukazuje rychlost 115Kbit, ale hlavně, že po těch hodinách zkoušení jsem našel nějaké funkční řešení :) Díky
-

odpovědět autor: Martin   <chip@ttshk.cz>   [IP: 213.235.159.XX]
napsáno: 10. listopadu 2006 v 18:10
Potvrzuju, že problém je v CoreDuo. Dnes jsem se mořil 4 hiodiny s připojením GPC6420 na ACERU TM4670 než mne to donutilo podívat se na net. Jediné co zabralo je fígl s připojením přes Síťová připojení a ikonu připojení GPC (pravé tlačítko myši - Připojit) Žádný jiný postup připojení nefunguje, včetně zástupce na ploše nebo připojení při otvírání Exploreru.
- -

odpovědět autor: E   <Mil>   [IP: 213.83.130.XX]
napsáno: 3. října 2007 v 12:45
Přesně ten samý problém jsem zažil na Ufonův Internet přes CDMA přístroj. Na stroji Acer TM 4672WLMi. Jak dialer z originálního CD, tak ruční nastavení nefungovalo. Vždy pouze jednou za instalaci se načetla stránka, asi na 20 s a pak již nic. Na všech ostatních počítačích to fungovalo. Snad bude výše uvedený návod fungovat i lidem s Dual Core, co mají Ufona. Jsem ale nevydržel a přešel na CDMA od O2, kde přístroj Huawei EC500 zabral na poprvé. Naprostá spokojenost. Tedy někdy se nevyplatí šetřit na špatném místě, ušetříte si nervy, což je důležitější než peníze. O tomto návodu tady jsem předtím nevěděl, takže nemohu sloužit, zda to na U:fona zabere.
-

odpovědět autor: Goofy   <michal@jakubec.cz>   [IP: 62.84.146.XX]
napsáno: 2. listopadu 2006 v 09:41
Tak jsem si taky pořídil NB s Core 2 Duo a jsem na tom samém. Zajímalo by mne, kterej debil ty ovladače psal, protože to vypadá, že tam zapomněl synchronizovat přístup k nějakému sdílenému prostředku. Ono když to pak na 2 jádrech, může tam dojít k lecjakým konfliktům.

A teď k věci: Když jsem se pokoušel zjistit, odkud všude si jedna aplikace tahá informace, použil jsem nástroj Registry Monitor ze Sysinternals.com a, světe div se: když je tento nástroj spuštěný, modem se s novými ovladači spustí TÉMĚŘ při každém pokusu o připojení. Tak kdyby to někomu pomohlo... Sice to není příliš pohodlné, ale funguje to :-)
-

odpovědět autor: magor   [IP: 85.160.92.XX]
napsáno: 17. října 2006 v 01:08
na svem notebooku od asus jsem mel taky tento problem a nakonec mi v o2 uznali reklamaci a dostal jsem za svuj GTRANS novy modem AnyData a je po problemu, az jsem byl prekvapen rychlou reakci ze strany O2 - reklamace uznana za par hodin
- -

odpovědět autor: RUmman   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 20. října 2006 v 19:56
Na hotline O2 mi řekli, že o ničem takovém neví. To samé Cellnet :)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.70.177.XX]
napsáno: 14. října 2006 v 16:57
Jako ja toho uz mam pokrk. Na Acer Ferrari 3000 ten blby GPC - 6420 jede jak ma ale na HP nx9420 ne. Dvakrat se mi stalo ze se to po to overovani pripojilo. Zkousim to uz dva dny se vsemi verzemi GTRANu i bez nich na ruznych mistech a vubec nic. Na aceru se mi to prihlasi hned a na jakemkoliv miste. Opravdu tu neni nekdo kdo by mi dokazal pomoci?
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 88.86.108.XX]
napsáno: 14. října 2006 v 22:35
Nech si Ferrari, vypadá moc dobře a ještě to není žádný stařeček..
-

odpovědět autor: Rehurek - AK signal   <info@aksignal.cz>   [IP: 62.209.229.XX]
napsáno: 12. října 2006 v 10:30
Nam to nevyresil ani jeden z tady popsanych postupu. Pomohlo nam jedine, nepripojovat se pres GT Dialer, ale pres sitova pripojeni - tj. Start/Mista v siti/Zobrazit sitova pripojeni/ pravym tlacitkem mysi na GPC-6420 a Pripojit. Uspesnost pripojeni zatim 100%. Kombinace: GPC-6420 a HP nc6320, ovladac ke GPC-6420 verze 1.0.G2_14. - se zbyvajicimi dvema netestovano, po instalaci bychom to uz taky nemuseli rozbehnout :-)))
-

odpovědět autor: oolivetti   [IP: 85.160.41.XX]
napsáno: 2. října 2006 v 20:56
Tak jsem to vyzkousel pod linuxem a pripojeni je bez problemu, vypada to na problem pouze pod MS Win XP, zkousel to nekdo pod win 2000 ??
- -

odpovědět autor: noel   [IP: 192.18.240.XX]
napsáno: 19. října 2006 v 09:52
Narazil som na ten isty problem. Ale podarilo sa to rozbehnut.
Nainstaloval som potrebny soft z CD pre GPC. Pridal username a password cez ovladaci panel GPC. Sputit sa mi to vsak odtial nepodarilo [721]. Tak som skusil ist cez "Network Connections". V casti "Dial-up" je polozka "GPC-6420" - Right-click - Connect a uz to funguje.
-

odpovědět autor: washi   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 27. září 2006 v 19:14
Dostal jsem se do stejne situace. Na to abych diskutoval s odborniky z O2 nemam. Z predchozich rad jsem nejdrive vyzkousel stare ovladace - skoncil jsem v modre. Pak jsem se zacal zabyvat poznamkou o vine kombinace wi-fi, bluetooth, sitovka. Standardne mam wi-fi a bluetooth vyple. Nicmene sitovka je aktivni. A pak je tu pripojeni 1394... Zakazat neslo. Ale po te co jsem odebral vsechny protokoly, deaktivovalo se samo. Od tohoto okamziku se modem zacal pripojovat jak jsem byl zvykly. Sitovku mam aktivni (i kdyz ne pripojenou).
Doufam ze to pomuze a usetri cas s navstevami O2...
-

odpovědět autor: Milan   [IP: 193.165.242.XX]
napsáno: 26. září 2006 v 12:26
Signal
Poradi mi nekdo co mam delat,normalne jsem fungoval,ale v sobotu se mi odpojil modem a od te doby se nemuzu pripojit a hlasi mi to chyba 721.Divne na tom je ze kdyz vylezu ven a popojdu 100m od baraku tak je vse ok.Signal je ale stejny jako uvnitr. Dekuji moc.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.47.XX]
napsáno: 26. září 2006 v 20:46
za to může ozonová díra... v zadku;)
-

odpovědět autor: okolo jdoucí   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 26. září 2006 v 00:42
Tak teda nevím ... jsem vlastníkem nb s core duo (ASUS A6J), mám tu k dispozici dva GTRANy a ani s jedním nemám podobný problém.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 26. září 2006 v 07:40
jj... volal jsem, kam mi řekli, a tam mi řekli, že problém je spíš s motherboardem. mimochodem nové ovladče na gtran se vyrábět už nebudou, takže kdo má problém tohoto typu, ať běží reklamovat a měn it za anydata (dneska půjdu zkusit, jestli mi to s anydata bude fachat, tak se ozvu, jestli je to doopravdy řešení), a nebo jim fakt tu anténu do zadku strčit... modemem napřed!
-

odpovědět autor: oolivetti   <oolivetti@seznam.cz>   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 22. září 2006 v 15:15
Mam ten samy problem, na starsim notebooku(P III) vse chodi bez problemu a na novem core2duo hlasi XP chybu 721 (G2.14), starsi ovladace G0 -> blue screen. Problem pretrvava i pokud ostatni sirove rozhrani zakazete. Na o2 lince (ta jejich linka je opravdu mazec, kdo tam nevolal nepochopi) nevedi vo co go , poslali me do pr.. (prodejny) pripadne do cellnetu. Doufam ze tento problem zacne o2/errortel okamzite resit, je evidentni ze se jedna o chybu ovladace.
- -

odpovědět autor: Nothing   [IP: 85.70.5.XX]
napsáno: 22. prosince 2006 v 10:27
Mam HP 7310 s intel core 2 duo.
Resení je následující:
Nainstalovat nove (ne preinstalovat) drivery G2.14
vytvorit manuálne sitové pripojení na cislo #777
a pripojovat se pres toto pripojení. Ten shit Dialer nepojede.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.54.XX]
napsáno: 19. září 2006 v 17:45
Mám úplně stejný trable (intel core duo -> sada centrino duo). Zkoušel jsem i jiný ovladače a nic. Sice se to připojí, ale musím to třeba hodinu zkoušet.
Už mi s tim došla trpělivost a jel jsem s tim na do Telefoniky. Tam jsem to připojil ke svýmu notebooku a 721. Hodinu jsme to tam zkoušeli, než guma za pultíkem uznal, že to asi opravdu nejde. Řikám - tak mi dáte teď novej AnyData, jo?
on:ne, budete s tim muset na servisní středisko.
já:jaký servisní středisko, když jsem tu kdysi reklamoval starej GPC, tak mi to vyměnili bez řečí hned!
on:to bohužel nejde a prej ať zajdu do CellNetu (servis)

Přijel jsem tam (CellNet), vysvětlil problém a zase to samý. Vyzkoušet, zase kupa času, než uznali závadu. Řikám - jasná vada GPC modemu, nespolupracuje s Core Duo notebookama, chci AnyData.
on:že se prej na to musí podívat jejich technik.
já:na co technik?! Vždyť sám vidíte, že to prostě na core duo nejede.
on:to je jedno, ale stejně se na to musí podívat a že to bude trvat 2 dny.
já:a on má dual core notebook na vyzkoušení?
on:ne.
------------
To mě dožralo na nejvyšší míru, sebral jsem modem a až mi za 10 dní vyprší smlouva, tak GPC narvu do zadku tomu v prodejně a anténu tomu v CellNetu
- -

odpovědět autor: Saul   <darren@mail.ru>   [IP: 219.240.36.XX]
napsáno: 24. února 2007 v 01:54
Dana
922ddab037b643a6e1888c613e0a3932
index.cgi?id1=annuncio&id2=foto&id3=incontro http://16.ematuranza.com/index.cgi?id1=volo&id2=rust index.cgi?id1=frinchillucci
index.cgi?id1=vendita&id2=bronzo http://10.ilfango.com/index.cgi?id1=enoteche&id2=calabri a index.cgi?id1=articolo&id2=orientale
index.cgi?id1=gianbattista&id2=basile http://1.tentailvolo.com/index.cgi?id1=ufficio&id2=caspe ria index.cgi?id1=incontro&id2=alberobello
index.cgi?id1=sala&id2=riunione&id3=padova http://11.digiovinezza.com/index.cgi?id1=vedere&id2=casa &id3=satellite index.cgi?id1=hotel&id2=cappella&id3=colfosco
index.cgi?id1=annuncio&id2=incontro&id3=donna&id4=lecce http://14.nullarimane.com/index.cgi?id1=affitto&id2=vac anza&id3=spagna index.cgi?id1=lavoro&id2=briatico
index.cgi?id1=diocesi&id2=di&id3=iglesias http://17.ilfango.com/index.cgi?id1=viaggi&id2=cicladi index.cgi?id1=disponibilita&id2=livigno&id3=hotel
index.cgi?id1=suoneria&id2=polifoniche&id3=u2&id4=samsu ng http://7.unatenerezza.com/index.cgi?id1=stimoli index.cgi?id1=incontro&id2=cassano&id3=d
index.cgi?id1=san&id2=martino&id3=carso&id4=poesia&id5= comprensione&id6=globale http://3.ancorlontano.com/index.cgi?id1=aggiornamento&id 2=lettore&id
- -

odpovědět autor: Antony   <christopher@hotmail.com>   [IP: 88.208.201.XX]
napsáno: 6. února 2007 v 15:12
Zackary
b81a66cf164874f80b928f93004c0a23
catalogopennamontblanc http://3.jukahosufuco.info/sicurisudueruota/ letteradivetturainternazionale
lettoredvdide http://7.wegetalabraggo.info/apparecchiotens/ filosaldatura
emuleitaliano http://18.jukahosufuco.info/alicevisconti/ traslocobs
arredamentobargelateria http://16.jukahosufuco.info/lapdence/ clausfinestra
albergoduestellaroma http://16.jukahosufuco.info/giorgiodecesare/ doncasanobili
venditamobilesoggiorno http://3.wegetalabraggo.info/ledabattisti/ allevamentobarboni
incontriavellino http://7.jukahosufuco.info/emolliente/ testoavemariaschubert
simpsonstagione2 http://6.xunamofurugu.info/appartamentocapovaticano/ piastracapelloremingtons1032
1ff9f481e1d06a7f28e918a01c352df3
- -

odpovědět autor: Mustafa   <bryant@yahoo.com>   [IP: 59.108.97.XX]
napsáno: 18. ledna 2007 v 07:17
Cortney
a7a01d7ae32f16c3e6027ee1cced8f6d
guidaeudora http://11.dallosmalto.info/radunofiat500/ comunedicomiso
normearmonizzata http://2.agilieneri.info/isolafalklandstoria/ venditastrumentazioneelettronica
aperturaconticorrentiprotestati http://13.eumilemente.info/magliettadolceegabbana/ filosofiaantica
hotelquattrostellesiena http://4.ilgiglio.info/modellethailandesi/ apriliapegaso650
sfondonokia7250 http://19.agilieneri.info/modemadslhamlet640usb/ poesialontananza
elasticoperintimo http://7.ampiesale.info/navigatoresatellitaregeosat/ ragazzolu
batterianokia2100 http://17.ognipossanza.info/trasportointernazionaleroma/ 0003356lettorecdmicrofonochicco
erniadischmorl http://19.beigiardini.info/torinocalcioit/ scuolapolaccotorino
6982c177a7c3531825330d49c70aaf96
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 160.218.43.XX]
napsáno: 26. září 2006 v 09:22
to si fakt desnej bourak

takovy krypli jako si ty by meli veset na vaclavaku za koule do pruvanu
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.37.XX]
napsáno: 26. září 2006 v 21:50
Od kdy zaměstnanci O2 píšou do diskusního fóra cdma.cz?
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 26. září 2006 v 10:34
no a tak co měl dělat...? tý jedén bouuráku (co to je za demenci?!)
-

odpovědět autor: Radek   <gdvic@seznam.cz>   [IP: 62.209.200.XX]
napsáno: 4. září 2006 v 09:37
dekuji za pokus..bohuzel, ty stare posilaji vsechny 3 notebooky do modrych obrazovek.... :-(( ale i tak diky.. Radek
-

odpovědět autor: LubosO   [IP: 85.160.44.XX]
napsáno: 3. září 2006 v 18:03
Měl jsem podobne problémy s notebookem HP, pomohla mi až instalace puvodni verze 1.0.G GT Dialer X - možno stáhnout např. zde http://www.cellnet.cz/index.php?id=newpodpora&UID=a0169fe4 d60f7bcae6d779bfef955cb120060917032159
Nejdříve odpojit modem, odinstalovat stávající GT Dialer X, nainstalovat starou verzi a připojit modem.
Hodně štěstí, Luboš.
- -

odpovědět autor: echidna   [IP: 85.160.50.XX]
napsáno: 19. září 2006 v 22:51
Ten samej problem jsem mel taky, napred jsem vyreklamoval modem, a kupodivu dostal AnyData, ale s tim mi to taky nejak neslo. Podle me je na vine kombinace wi-fi, bluetooth, a sitovka. Pac to jsou veci co chtej adresu, a pokud si o ni reknou driv nez AnyData z eurotel serveru, tak je spojeni ze strany serveru sestreleno. U me to vyresil router Asus WL500 deluxe, ktery cdma podporuje (neoficialnim firmwarem). Urco by to melo jit i povypinanim sitovek, nebo wi-fi.... nebo rucnim nastavenim adres techto zarizeni, ale s tim ja se patlat nechtel :-)
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 62.209.210.XX]
napsáno: 24. září 2006 v 23:24
neee na vine je urcite core duo (resp. o2;)). taky mam core duo a mam uplne stejny problemy a na pIV mi to v pohode slape.. sou to sraci..:D
- - - -

odpovědět autor: c/i   <cdma@romania>   [IP: 194.102.106.XX]
napsáno: 6. února 2007 v 22:35
Hi All,

to solve the problem with GPC modem and Dual Core, use this driver from Zapp (Romanian CDMA Service Provider)
http://www.zappmobile.ro/data/store/drivers/EVDO_mod em/Z010_v2031-1.zip

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz