Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 270,3 kbit/s
hodinový trend: -170,1%

CDMA U:fon: 686,1 kbit/s
hodinový trend: +0,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Václav Sedláček   <vaclavsedlacek@atlas.cz>   [IP: 85.160.95.XX]
napsáno: 2. září 2006 v 21:29
Rychlost už není to co bývala? Zkusím poradit...
Těm co se najednou zpomalil internet přes tuto technologii doporučuji zapůjčení zkušební sady s modemem AnyDATA a vyzkoušet rychlost s touto sadou. Z osobní zkušenosti vím, že problém s rychlostí je téměř vždy na straně modemu AnyDATA. Vždy když klesla rychlost z 1 Mbps na 512Kbps jsem modem reklamoval a po vyměně za nový internet opět šlape 1 Mbps. Jinak velmi dobrá služba v kombinaci s notebookem. Jsem maximalně spokojen. Doporučuji vyzkoušet. Je určena hlavně těm, kteří nemají jinou možnost "vysokorychlostního" připojení k internetu stejně já. Spokojený uživatel Václav Sedláček - ICQ:190-120-097. P.S. Cell Net teď bude mít asi hodně zakázek na AnyDATA :-)
Počet reakcí: 14, nejnovější: 12. září 2006 v 19:47.
-

odpovědět autor: Tom   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 10. září 2006 v 17:32
RE: Rychlost už není to co bývala? Zkusím poradit...
jj
-

odpovědět autor: fido   [IP: 84.244.109.XX]
napsáno: 9. září 2006 v 17:51
Nejlepší je dobře upevnit USB kabel k modemu. Poté druhou stranu kabelu odpojit opatrně z compu a za volný konec vzít a rychle roztočit. Pak s tím fláknout o zeď a je po starostech s rychlostí. Díkybohu, už ten krám nemám, mám slušné připojení od jiného a seriozního poskytovatele ...:o))
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.47.XX]
napsáno: 4. září 2006 v 19:42
to jsem zase ja
Rychlost připojení k internetu: 5,88 kbit/s
Rychlost stahování dat: 753,3 Byte/s
Rychlost odezvy (ping):
nezjištěno
za 1069kc mesicne, "vysokorychlostni pripojeni" jestli jste nekde videli tu rychlost napiste
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.47.XX]
napsáno: 4. září 2006 v 19:38
a fintu jak se cdma zbavit neznas? ja stim spokojenej 100%nejsem baterka nafoukla rychlost pomala do konce mi pada i icq jak to slape rychle
-

odpovědět autor: Jmeno   [IP: 80.188.15.XX]
napsáno: 4. září 2006 v 11:46
Zkusebni sady jedou vzdy rychleji kvulioklamani zakaznika. Kdyz jsem mel CDMA tak jsem si pujcil jeste sady z TELEPOINT JIHLAVA, KAUFLAND JIHLAVA, KAUFLAND TREBIC, TEXI DACICE. No a vysledek? Rychlost na mem modemu velice spatna. Zato ty zapujcene testovaci by mne ihned presvedcily abych sel do CDMA.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 6. září 2006 v 21:30
zrejme maji jejich testovaci modemy nejake PRIORITNI CISLA!
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.102.XX]
napsáno: 4. září 2006 v 12:25
Osobě mi jede stejně jak testovací sada, tak i můj modem...Pokud teda zrovna není pokažený. Zkuste DEMO ucet. "demo@install", heslo: "O5Heslo". Bylo mi to sděleno pracovníkem zákaznické linky.
-

odpovědět autor: pan Krůta   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 4. září 2006 v 08:13
Aha, tady je zas nekdo moc chytrej, viď Sedláčku.. Tahle konektivita je holt takova, pri vytizeny siti ti proste ani reklamace na modem nepomuze. Osobne jsem mel vsechny tri typy a mohu rici, ze AnyDATA je "celkem" bezproblemovej. Zalezi na tom, jak se ke sluzbe nyni postavi O2 a jestli na to nebudou jen kalet a brat penize, jako celou dobu Eurotel, nebo se k tomu postavi celem a dostanou CDMA na takouvou uroven jako je treba v nekterych statech USA a Rusku. Nebylo by to od veci a jmeno spolecnosti by se dostalo taky jinam, i kdyz o to O2 na 99% nestoji alespon tady v CR urcite ne..
- -

odpovědět autor: Václav Sedláček   <vaclavsedlacek@atlas.cz>   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 4. září 2006 v 09:44
Snažím se jen poradit ;-) Týká se to hlavně těch, kterým se rychlost zpomalila po delším užívání této služby a oni hledají chybu na straně BTSky. Mám třetí AnyDATA, takže si nemyslím, že jsou bezproblémové. Vím jaké to je, když má člověk nefunkční službu a operátor na něho kašle. To se pak hodí každá rada. Co já vím, tak v USA je využíváno hlavně Wi-Fi. Myslím, že CDMA tam ani neřeší. A taky mi není jasné proč má O2 očesané CDMA modemy... Rád si s tebou pokonverzuju o této problematice. :-) pane Kruťasi. :-) To by k tobě sedělo :-) V pohodě, káždý má svůj názor ;-) S pozdravem chytrák Sedláček. :-)
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 8. září 2006 v 10:22
http://autobazartop.unas.cz/my/speed.jpg
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.85.XX]
napsáno: 9. září 2006 v 21:54
Visty se ti zachtelo, tak to jo...
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 12. září 2006 v 10:53
Joooo. Už chápu :-D:-D Visty jsou pěkné, alep očkal na final verzi :-)
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 12. září 2006 v 09:14
Jaké Visty? :-) To je Firefox.
- - - - - -

odpovědět autor: Carl114   <Carl114@centrum.cz>   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 12. září 2006 v 19:47
ja uz tu peknou dobu pisu jakej je cdma srac satahoval jsem 1-20kb a tej najednou stahuji v phoo 50-200kb nevim vim to je ale fakt super normalka super erychle vsechno slape nic sem neudelal neni to divny:D

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz