Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 270,3 kbit/s
hodinový trend: -170,1%

CDMA U:fon: 686,1 kbit/s
hodinový trend: +0,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: aa   [IP: 85.13.72.XX]
napsáno: 9. září 2006 v 11:13
Gtran na win vista
Zdravim,
poradil by mi nekdo, prosim, jak zprovoznit modem Gtran pod win vista rc1? Nedari se mi tam nahrat ovladac, vzdy to skonci s chybou, ktera neni nijak blize specifikovana. Diky
Počet reakcí: 11, nejnovější: 31. říjen 2008 v 20:40.
-

odpovědět autor: SHAKAL   <OLSEED.UNCOVICE@seznam.cz>   [IP: 85.160.75.XX]
napsáno: 25. září 2006 v 05:54
RE: Gtran na win vista
Bohužel ptal jsem se na kyslíku, kdy budou nové ovladače pro CDMA v OS Windows Vista a odepsali mi, že ovladače napsat neplánují. Proto prosím všechny, kteří mají již OS Vista nainstalován ( bohužel jen ve verzi pro 32 bit PC - 64bit verze musí mít ovladače registrovány Microsoftem), aby neustále bombardovali O2 stejným dotazem na napsání a také na potvrzení ovladačů Microsoftem. Doufám, že se O2 chytne za nos a začnou něco opravdu psát, protože Vista je již ve verzi RTM tedy ve verzi, kdy se blíží finální verze v řádu týdnů až měsíců
-

odpovědět autor: Jirka   <jiri@web-art.cz>   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 18. září 2006 v 09:04
Tady je flash návod, odkaz je v článku:

http://www.ovsem.net/windows-vista/windows-vista-a-pripoje ni-k-internetu-s-cdma
- -

odpovědět autor: Jirka   <jiri@web-art.cz>   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 18. září 2006 v 09:06
To je na pytel, nejdou vkládat dlouhé odkazy. V URL adrese je mezera ve slově "pripojeni", tak tu smažte.

Nebo jukněte na www.ovsem.net a v sekci Windows Vista to najdete.
-

odpovědět autor: aa   [IP: 85.160.16.XX]
napsáno: 9. září 2006 v 11:34
Vyreseno pouzitim starsiho ovladace.
- -

odpovědět autor: bb   <cdps@seznam.cz>   [IP: 85.160.31.XX]
napsáno: 12. září 2006 v 22:58
Zdar, můžeš mi prosím tě zaslat link na ten starší driver? Zkouším instalovat beznadějně vše, co najdu. Přes kterou aplikaci to spouštíš? Díky, díky, XXXX
- - -

odpovědět autor: Tepic   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 13. září 2006 v 07:26
Ve viste x86 jede v pohode. ALE v x64 se to nerozdejcha. GTdialer nejde spustit udelej pripojeni rucne. Otestovana verze 5478(x86) , 5600(x86) a 5600(x64)-ovladece nenainstalujes.
- - - -

odpovědět autor: aa   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 13. září 2006 v 14:19
Tepic ma pravdu, jde to jen na 32bitovych, mimochodem problem byl u me v konfliktu s hubem, vsechny ovladace bezi (mimochodem naleznes na www.cellnet.cz), GT dialer nebezi (tim lepe pac je to desne stupidni aplikace) pripojeni vytvoris normalne v network and sharnig centru - connect to netork, vytaceny cislo je #777 a prihlasovaci udaje znas..
- - - - -

odpovědět autor: Pavel   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 13. září 2006 v 18:03
Taky se přidavam.. Ale pro pripojeni k internetu potrebujes nainstalovat modem taky mam GTRAn a nejde
- - - - - -

odpovědět autor: Tepic   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 13. září 2006 v 23:12
Jak jednoduchy - nainstaluj softwer s CD - restart - po restartu otevri - control panel - system - device manager - poohledni po GTRAN USB CDC Modem - a přes pravy tlacitko mysi UPDATE DRIVER SOFTWARE - browse my computer - browse - dej vyhledat s CD - OK a nakonec next... az se nainstalujou ovladace prejdi do startovni nabidky a klikni na CONNECT TO - setup a connection or network - setup a dial up - cislo telefonu "#777" heslo a jmeno - connect -end :)
- - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.92.XX]
napsáno: 17. října 2007 v 11:20
o CD jsem kdysi prisel a mam jen INF a SYS soubory s ovladaci, ale ty mi nebehaji ani na W.V.x86
Nemate nekdo image toho CD?
- - - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.46.XX]
napsáno: 31. října 2008 v 20:40
zdravim , mám problem zapoměl sem co je u jména tím zavináčem:( vim že jmeno je číslo a bylo to @etcz ale co tam ma byt nevim.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz