Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 270,3 kbit/s
hodinový trend: -170,1%

CDMA U:fon: 686,1 kbit/s
hodinový trend: +0,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jan   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 26. září 2006 v 15:39
Že se nestyděj
tak o už snad neni možnýMode CDma mi od první chvíle pořád padal.Vydržel se to měsíc a šel sem na prodejnu s tim že to padá a oi to poslali do servisu.Čekal jsem bez dvou dnu měsíc s tim že am žádnou závadu nenašli(to jim trvalo měsíca když sem se doma připojil vše nainstaloval znovu.A ono t padá.To sem byl jak vzteklej ps
Počet reakcí: 3, nejnovější: 23. únor 2008 v 23:45.
-

odpovědět autor: jan   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 26. září 2006 v 15:40
RE: Že se nestyděj
omlouvám se za ty překlepy a nedostatky
- -

odpovědět autor: O2 zákazník   <carda@centrum.cz>   [IP: 213.195.198.XX]
napsáno: 17. února 2008 v 02:33
zdravím, také jsem se stal nešťastním O2 zákazníkem, porídil jsem si CDMA modem a môžu Vám ríct je to opravdový unikátní kousek "axesstel" nejenže jsem obdržel nekvalitní USB kabel , prez který notebook modem nenašel a když ano tak ne na dlouho po chvíli dumání jsem zjistil že je kabel zoxidovaný,tím pádem jsem jej vymenil za jiný,poté jsem zjistil, že i ono zarízení je nľjaké zajímavé. Zničehož nic brouzdání na netu se modem odpojí a trvá další a další pokusy zoufalého pripojeni, to mluvím o signálu dvou až čtyr čárek zobrazeného na modemu a stálého místa odkud se pťipojuji,takže tím to asi nebude. Modem pomerne často pri jeho neuspešném pripojení vykazuje chybové hlášky typu zarízení nenalezeno i prez to že modem pred chvílí bezproblému bezel. Trvá hodne úsilí modem znovu zprovoznit. A to i na stolním PC. Diagnostika problému hlásí vse že je vporádku, no nevím, kde je chyba. Kazdopádne, jestli je spatný tento prístroj, mela by jej firma O2 vymenit za jiné, místo stálých dohadování, že zarízení podle servisní firmy je v porádku ale ze vyzaduje novejší ovladače. Firma O2 o nových ovladačích samozrejme nic neví,tím pádem nedokáže poradit jak postupovat dál. Vlastne jo, odkáže Vás na jejich servis aťse domluvíte prímo s nimi. Je to proste tak, že zákazník O2 se stává obetí, kterou si O2 prehazuje sem tam jako horký brambor. Jejich nesolidní jednání, je takové, že odkazují na placenou linku 14141. kde Vám pomôžou jen s instalací a nastavením. Na to si stežovat nemohu, to bych jim neprávem krivdil. Ale co s chybou která otravuje a je nepohodlná pro pťístup na net, tu už nikdo neresi. Hlavne ,že zarízení sem tam šlape. Myslím si, že ve stanovách podmínek neuvádí občasnou funkci zarízení,tudíž zkusím naléhat na výmenu modemu, prípadne ač velice nerad odstoupit od smlouvy. Jinak s neochotným jednáním firmy O2 naprosto souhlasím tudíž bude hodne tezké u teto firmy domoc se vlastního práva.
- - -

odpovědět autor: bidas   <bidas@centrum.cz>   [IP: 213.155.227.XX]
napsáno: 23. února 2008 v 23:45
Nemuzu jinak nez souhlasit, pujcil jsem si modem na 3dny a ted ho s potesenim pujdu vratit, setkal jsem se s podobnymi problemy jako jan-z niceho nic se modem odpoji, nekdy se zase chyti, nekdy jsem musel nekolikrat znovu nastavit pripojeni, bez anteny to moc nejede a to bydlim v centru opavy. Krome toho mam visty /32/, ale soft. od modemu to jaksi nesezral. Pomohli mi az na cisle 14141 /dobry servis/, ale 6Kc za minutu. Takze jsem to pekne zabalil do krabice a v pondeli diky nechci.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz