Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 270,3 kbit/s
hodinový trend: -170,1%

CDMA U:fon: 686,1 kbit/s
hodinový trend: +0,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Pavel   <Pavel5b@seznam.cz>   [IP: 213.29.48.XX]
napsáno: 10. října 2006 v 21:19
PCMCIA modem UBIQUAM a stolní PC
Podařilo se někomu připojit a zachovat připojení PCMCIA modemu UBIQUAM na normálním PC v nějakém adaptéru PCMCIA, Děkuji za jakoukoliv radu, protože O2 se k tomuto problému staví dost negativně. Děkuji.
Počet reakcí: 14, nejnovější: 10. únor 2007 v 20:51.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 10. února 2007 v 20:51
RE: PCMCIA modem UBIQUAM a stolní PC
Tady nikdo nic neví???????????????,
-

odpovědět autor: dapata   [IP: 81.19.47.XX]
napsáno: 18. ledna 2007 v 09:20
Přesně jak popisuje QQ9, také jsem zkoušel všemožné,ale nepodařilo se mi to rozchodit.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.43.XX]
napsáno: 11. října 2006 v 21:26
Zajdi do prodejny s výp. technikou a kup adaptér USB-PCMCIA.
- -

odpovědět autor: Pavel   <pavel5b@seznam.cz>   [IP: 213.29.48.XX]
napsáno: 11. října 2006 v 22:17
Tak jednoduché to není. Zatím jsem nenašel ani adaptér PCI-PCMCIA ani USB-PCMCIA, který by tuto kartu podporoval. Mám vyzkoušené 3 různé adaptéry PCI-PCMCIA, na všechny jde karta nainstalovat, ale po vypnutí počítače to u karty nedetekuje 2 z 5 funkcí. USB adaptéry jsou na pokusy dost drahé a u žádného není podpora výrobcem nebo prodejcem zaručena. Proto hledám někoho, kdo to vyřešil,
- - -

odpovědět autor: QQ9   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 18. ledna 2007 v 08:48
Bohužel se obávám, že máš smůlu. S adaptéry PCMCIA/PCI je úplně stejný probém, jako při instalaci do notebooků Acer. Vyzkoušel jsem 5 různých adaptérů s rozdílnými Chipsety na třech různých MB (všechny kombinace) a vždycky jsem kompletně přeinstaloval systém (zkoušel jsem na všech WXP a W2k). Jediný desktop, kde mi fungovala, byl Barebone ASUS s integrovanou PCMCIA na MB. Komunikoval jsem sáhodlouze se všemi možnými instancemi na O2, až mi nakonec dali kontakt na firmu, která jim tyhle modemy servisuje (servis@gsmobile.com), a od těch jsem dostal následující vyjádření: "Problém s PCMCIA-PCI redukcí do PC se nám také projevil, nicméně v současné době neznáme řešení tohoto problému. Pravděpodobně se jedná o nekompatibilitu driverů PCMCIA-PCI redukcí s CDMA kartou, protože CDMA karta v noteboocích normálně funguje."
Můžeš je jedině bombardovat dotazy, nic jinýho se poradit asi nedá, leda bohužel pořídit USB modem.
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 18. ledna 2007 v 18:47
A Může to člověk potom podle potřeby střídat? Jako myslím když budu mít USB modem Anydata a druhej UBIQUAM. Doma mám tolní PC a na chatu o íkendu beru noťase.
- - - - -

odpovědět autor: Henri   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 3. února 2007 v 23:53
Jak to mám udělat, abych mohl používat UBIQUAM ve stolním PC???????????
- - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.51.XX]
napsáno: 5. února 2007 v 19:55
Šoupni ho do adaptéru a ten do USB PC. A je to....
- - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.70.74.XX]
napsáno: 6. února 2007 v 07:50
A opravdu to tak funguje?????????????
- - - - - - - -

napsáno: 6. února 2007 v 15:40
Potřebuju to nutně vědět! Chci koupit ten adaptér! Díky!
- - - - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 8. února 2007 v 19:57
Poraďte
- - - - - - - - - -

odpovědět autor: Libor   [IP: 193.85.100.XX]
napsáno: 9. února 2007 v 08:03
Jak bylo napsano nahore. Urcite nekupuj adapter PCMCIA/PCI to bys musel stale preinstalovavat win. Adapter USB/PCMCIA jsem radsi uz nezkousel, protoze bych vzal PC i s modemem a hodil ho vyrobcum na sisku. 8^(
- - - - - - - - - - -

napsáno: 9. února 2007 v 11:03
Proč? V čem je problém?
- - - - - - - - - - - -

napsáno: 9. února 2007 v 17:38
Prosím o konkrétní informaci

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz