Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 270,3 kbit/s
hodinový trend: -170,1%

CDMA U:fon: 686,1 kbit/s
hodinový trend: +0,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: :(   [IP: 85.13.72.XX]
napsáno: 11. října 2006 v 09:35
O2 story
Rad bych se tu s vama podelil o zajimavy zazitek ze vcerejsi navstevy O2 prodejny v Kladne, pac jsem ani netusil, ze se neco podobnyho muze prihodit.. Mel jsem jeste od Eurotelu tarif, ktery nepouzivam, ale cislo jsem si chtel nechat, navstivil jsem O2 kram, aby mi prevedli tarif na GO.. Vse OK, po cca 5 minutach se pani za pocitacem zasekla a zacla vsude mozne volat. Ptam se ji, co se deje a ona, ze mi omylem zaskrtla obe smlouvy v nejakem "DZ" a tudiz mi prevedli i CDMA na GO.. Shrnuto a podtrzeno.. stare cislo 606xxxxxx uz mi neexistuje, mam GO simku s cislem 601xxxxxx (cislo myho CDMA), ze ktere se neda volat, jen posilat zpravy, uz je to druhy den a nikdo nevi co s tim delat.. Opravdu zajimavej bordel v tom maj.
Počet reakcí: 8, nejnovější: 4. březen 2009 v 11:48.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 89.24.6.XX]
napsáno: 13. října 2006 v 21:08
RE: O2 story
nechci tě nijak mystifikovat, ale teprve teď zjistíš, čeho všeho je taková milá společnost schopná. Já čekám na zprovoznění náhradního modemu od pondělí, tj. 5 dní. Stejně jako u tebe "nikdo neví proč" a "systémová chyba". Dostanou z vás tímhle další peníze, protože za pronájem modemu platím - i když nefunguje (podat reklamaci je fajn, že...ASI). Takže od středy mám připojení od jiné firmy, ale u této sebranky platím dva paušály a neběží mi ani jeden a nikdo s tím nebude nic dělat, nikdo neví, není kompetentí atd. Dnešní verze je problém s číslem, který fungovalo poamlu 2 roky OK..co bude za verzi v pondělí už nezjistíme, protože na to z vysoka *****.
Takže tvoje story je celkem běžná praxe. Jeden jediný zaměstnanec (mmch díky za ochotu...) snahu měl, ale v takové mašinérii je to na dvě věci...
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 212.158.129.XX]
napsáno: 25. února 2009 v 12:40
To buď v pohodě. Za 4 x vrácený telefon z opravny mi má o2 telefonica vydat plnou pořizovací částku tohoto telefonu ( cca7000) Byla jsem tam již třikrát a pokaždé mi sdělili že se omlouvají, ale že na kase nemají tolik peněz a že si mám přiject někdy v týdnu. Toto už snad není možné, kdybych musela něco zaplatit já O2tak by to muselo být hned, ale když je to naopak tak mají času dost! Opravdu jednání na úrovňi
- - -

odpovědět autor: Anti O2   [IP: 90.178.56.XX]
napsáno: 4. března 2009 v 11:48
Nejste v tom sami! Já jsem udělala tu osudovou chybu, že jsem si řekla - ušetřím - a přivolila jsem k Duo O2, tj.pevná (tu mám kvůli 91leté tetě, která mobil opravdu nee) + internet. O Vánocích jsem vše slavnostně spustila ... od poloviny ledna začaly potíže - neustálé výpadky, padesát tisíc restartů atd., neustále Centrum podpory a telefonáty. Nějaký člověk na hot-line mi řekl, at zruším druhý telefon (mám v bytě dvě zásuvky). Poslechla jsem (takže teď neslyším, když někdo volá a jsem zrovna jinde) a ... nic. Znova výpadky atd. Počátkem února to kdesi vyřešili - došla mi sms zpráva od technika, že už to bude fungovat, že je zbytečné, aby přišel ke mně na kontrolu. Fungovalo asi deset dní a celá věc začala nanovo. Internet nutně potřebuji ke své práci! Takže znova volání a žádost, aby někdo přijel. "Pani, máte ještě nějaký modem? Vyzkoušejte ho!" Netušila jsem, že si člověk musí koupit dva až tři modemy ... Vždy jsem dle pokynů Podpory lezla po čtyřech, odpojovala a zapojovala kabely ... jak debil. Nic se nezlepšilo. Dnes jsem se už notně "vytočila" a vytočila jejich číslo. "Pani, třeba je to modemem. Běžte si na O2, oni vám ho zreklamují a než to vyreklamují, měli by vám půjčit jiný." Trvala jsem na návštěvě technika. "Pani, ale když se ukáže, že je to tím modemem, tak zaplatíte výjezd. Cena od 1750 Kč." Na to si najdu právníka!!! V pátek - snad - někdo přijde. Nedostane ode mě ani korunu a nehodlám ani nikam s ničím chodit. Zaplatila jsem a platím za službu, která je tak z 65% naprosto nefunkční. Už nikdy O2!!! (A to mě ještě přemlouvali na Trio! To už by ani TV nešla.)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.13.72.XX]
napsáno: 11. října 2006 v 09:37
... a samozrejme na net se pres CDMA se neprihlasim, pac to se zmenilo i s cislem na GO a hot spot me taky nepusti.. no jsem zvedav jak to dopadne
- -

odpovědět autor: Kostlich   [IP: 88.86.108.XX]
napsáno: 11. října 2006 v 09:46
Chybička se vloudí, ale nabídli ti zatím něco náhradou?
- - -

odpovědět autor: :(   [IP: 85.13.72.XX]
napsáno: 11. října 2006 v 10:03
No za tu hodinku, co jsem tam stal a cekal, co se bude dit jsem dostal 3 ty maly O2 cokolady :) jenze to je vsechno..
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 12. října 2006 v 22:55
Ona te nechala stat? :// No tak to se mas...na me vzdycky vytresti oci a naridi mi si sednout---x.x
- - - - -

odpovědět autor: :(   [IP: 85.13.72.XX]
napsáno: 13. října 2006 v 10:50
Oni tam ani nejsou zidlicky.. Zatim se nic nezmenilo, aktivace uz mi sice zaridili novy, jenze ani s GOckem ani s modemem se neprihlasim do site.. Nikdo nevi proc, volal jsem i na tu jejich O2 linku (docela jsem se divil, ze bez jakyhokoli cekani me spojili s operatorkou) a ani tam nic nevi, ze podle databaze jsou obe sluzby aktivni.. achjo

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz