Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 270,3 kbit/s
hodinový trend: -170,1%

CDMA U:fon: 686,1 kbit/s
hodinový trend: +0,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Coolman   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 27. října 2006 v 21:02
Připojení s AnyData padá...
Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo máte podobnej problém jako já, tzn. že po určité kratší či delší době připojení přes AnyData padne - odpojí se? Předtím jsem měl GPC modem a vše bylo OK.
Nevíte někdo, prosím, co s tím? Zkoušel jsem to na 2 počítačích a u obou to samé.
Někdy to jede 2 hodiny v kuse, někdy zase jen třeba půl minuty.
Díky za všechny rozumné rady. Ahoj.
Počet reakcí: 5, nejnovější: 11. prosinec 2006 v 18:15.
-

odpovědět autor: RAD   <radsoft@post.cz>   [IP: 195.39.14.XX]
napsáno: 11. prosince 2006 v 18:15
RE: Připojení s AnyData padá...
Mam stejnej problem.
Novej modem (uz po vymene) mi dela to same. Nekdy modem dokonce zatuhne a je treba mu sebrat komplet stavu aby se restartoval. zkousel jsem jet s baterkou, bez baterky bez nabijeni pres USB, jinej port dokonce jsem woknum zakazal vypinani pripojenejch zarizeni na usb, atd.

Mel jsem starej gtrans a tam to az do jeho smrti jelo bez problemu.

netusite nekdo?

R.
-

odpovědět autor: Miloš   <centre@centrum.cz>   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 2. listopadu 2006 v 21:47
Tento problém jsem měl,když byl modem zapojen přes USB na čelním panelu PC, přehodil jsem konektor přímo do USB základní desku a jede to.
-

odpovědět autor: Jampa   [IP: 85.160.127.XX]
napsáno: 29. října 2006 v 12:28
To mě taky dělalo .Skus si pohrát z umístěním modemu a antény.Jo ten kabel taky nesmi byt žadný hala bala.Všechno musí být pěkně pohromadě s rovnaný.Nebo mě ješte napadlo kontakt s baterkou u teho modemu.Zjistíš to podle kontrolky.Změní barvu na rudě červenou.To bude spíše tenhle problém.Normalně to nečím podlož.
- -

odpovědět autor: petcool   <petcool@seznam.cz>   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 31. října 2006 v 16:19
No ale ja když se připojím přes notebook, tak je vše v pohodě, nic nepada a Net jde, ale když píchnu modem do stolního PC, tak každých cca 20 minut to spadne. Dráty jsou pořád stějně, tak jak je to možný?
- - -

odpovědět autor: karlos   [IP: 199.64.72.XX]
napsáno: 1. listopadu 2006 v 10:43
Zkus vypnout dobíjení přes USB v nastavení modemu pokud máš zapojenej síťovej adaptér.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz