Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 352,9 kbit/s
hodinový trend: +30,5%

CDMA U:fon: 433,5 kbit/s
hodinový trend: -58,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Robin   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 4. listopadu 2006 v 08:02
AnyData modem zamrzá
Nazdar, nevíte někdo, jak vyřeším problém s modemem AnyData, že asi po 3 hodinách zamrzne. Přehodit USB kabel jsem už skusil. Na jiný počítač jsem to dávat nezkoušel a nenabíjím to přes USB. Díky
Počet reakcí: 8, nejnovější: 18. duben 2007 v 21:33.
-

odpovědět autor: lukas   <lukas1ok@seznam.cz>   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 16. prosince 2006 v 22:21
RE: AnyData modem zamrzá
Pokud máš ještě zárukutak stím zajdi do prodejny na přehrátí software.Ten to problém jsem měl a vyřešil se.Ps:Ješte ho zkus od instalovat program a zkus ho znovu na instalovat v počitači.Pokud to bude stejný tak běž na tu prodejnu.
-

odpovědět autor: Jirka   <jirkaf@moderator.cz>   [IP: 83.208.234.XX]
napsáno: 15. prosince 2006 v 16:11
Ten problém jsem měl se svým modemem, který při propojení přes USB vytuhnul. Pokud máte systém XP, tak já jsem přišel na řešení. Problém opravuje nový soubor usbuhci.sys. U XP je totiž problém s modemy zapojenými přes USB. Takže je potřeba usbuhci.sys stahnout, dal jsem ho sem:

http://rapidshare.com/files/7599066/usbuhci.sys.html

a pak přehrát původní usbuhci.sys ve složkách C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386 a C:\WINDOWS\system32\drivers a od té doby problém není.
- -

odpovědět autor: Foks   <foks@volnycz>   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 18. dubna 2007 v 08:40
Mám stejný problém. Zkouším tvou radu, soubor usbuhci.sys jsem podle tvé rady stáhnul a nahradil původní v i386, ALE v system32/drivers mi hlásí, že soubor nahrazen, avšak okamžitě si ho změní na původní !!! Čímž problém zamrzání opět přetrvává. Nemáš radu ?
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.114.XX]
napsáno: 18. dubna 2007 v 21:33
Možná by bylo dobrý se mrknout na datum dotazu,dotyčný už třeba cdma ani nemá.
Jo a jinak jste všichni vykázáni.Pěkný den
- -

odpovědět autor: Roman   [IP: 85.160.45.XX]
napsáno: 15. dubna 2007 v 22:29
Ahoj. Nenašel jsem ve svém počítači soubor usbuhci.sys . Nám XP SP2 a taky mně zamrzá modem. Nedělal mně to na starém PC, nyní mám 64 athlon a zamrzá.
-

odpovědět autor: Honza   [IP: 88.100.219.XX]
napsáno: 7. listopadu 2006 v 15:26
U Gtranu to dělala baterka, při nabíjení se přehřívala a celej modem se pak zakous.Měl jsem otevřené zadní pozdro a modem položenej baterkou přes teplovodivou pastu na plechu kterej to chladil.Chodilo to nepřetržitě tak rok, než jsem se toho šmejdu zbavil.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.123.XX]
napsáno: 5. listopadu 2006 v 17:26
To máš tak,modem zamrzá a zamrzá,jelikož se ti v tom outové na dálku štourají pořád ti ho seřizují k obrazu svému
-

odpovědět autor: Anonym   <cha>   [IP: 85.160.104.XX]
napsáno: 4. listopadu 2006 v 13:08
chachacha

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz