Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 352,9 kbit/s
hodinový trend: +30,5%

CDMA U:fon: 433,5 kbit/s
hodinový trend: -58,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Marťas   [IP: 194.79.55.XX]
napsáno: 10. listopadu 2006 v 09:13
A je to....
Minulý víkend se mi pořád ztrácel signál a včera...zmizel úplně...Po zapnutí modemu mi na displeyi svítí krásný nápis "Není signál!"...Po zavolání na linku O2 se člověk musí obrnit trpělivostí...Nejdřív Vám poradí, abyste se podívali na internetové stránky O2 (jak ale neporadí...) a když máte štěstí, tak se po 10-15 minutách dočkáte spojení s operátorem...a tam se nic nedozvíte...
Tak zkouším tady...Není někdo z okolí pražského sídliště Řepy? Jsem bez signálu jenom já (neboli modem se odporoučel asi kamsi...), nebo je porucha u našeho oblíbeného Errortelu...teda O2... ? Díky za odpovědi...
Počet reakcí: 5, nejnovější: 18. listopad 2006 v 21:53.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.99.XX]
napsáno: 18. listopadu 2006 v 21:53
RE: A je to....
to je normalni jev, cim vice lidi se pripojuje tim se snizuje vzdalenost do ktere signal dosahne reseni je koupit smerovou antenu u me se taky nechytam jen s prutem nebo bez ext. anteny...(a driv v pohode)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 18. listopadu 2006 v 15:07
Modem je v poradku, jde o mizerny signal... outu stoji v posledni dobe za h... (Repy...)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.75.XX]
napsáno: 10. listopadu 2006 v 19:29
me se taky ztratil a nasel jsem ho ve ztratach a nalezech na nadrazi-- zkus to taky tam
- -

odpovědět autor: Marťas   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 10. listopadu 2006 v 21:38
Díky za radu...vtipné...Ale mě odešel modem do věčných lovišť...A tam ho hledat nepůjdu...Šel jsem reklamovat a dopadl jsem jak sedlák u Chlumce...téměř...Muselo by to jít do opravy...Tak 30 dní...To se mi moc nechtělo, být bez internetu tak dlouho...Ale pak mi sdělili, že moje smlouva byla sepsána špatně, není na 2 roky, ale na neurčito, takže jí můžu klidně zrušit...Což jsem chtěl udělat,možností na internet (a levnější) je hodně... ale zase to mělo háček...výpověď lze, ale trvá dva měsíce...Takže bych platil dva měsíce za nefungující službu...skvělý...Pak jsem se ještě dozvěděl, že mi rok účtují chybně částku (měsíčně o 60 korun víc...)....No, nakonec jsem si raději připlatil na nový modem...Stál mě jen o něco víc než ty dva měsíční poplatky, ale alespoň mám připojení!!! No, příště si Errortel - teda O2 rozmyslím....
- - -

odpovědět autor: Loser   [IP: 82.100.62.XX]
napsáno: 13. listopadu 2006 v 19:47
No bych si ti prachy nechal vrátit. Smlouvu bych zrušil okamžitě. A ještě bych jím pohrozil žalobou za nezákonné obohacování.

"No, příště si Errortel - teda O2 rozmyslím...." no vidíš a vlezl jsi jim do spáru zase. Sice jsi se neupsal, ale dal jsi prachy za jakýsi šmejd, který nemá ani tu hodnotu a já ho viděl v Číně v přepočtu na naše za 150Kč.

Takže jsi se zase nechal pěkně okrást ale hlavně že ".....možností na internet (a levnější) je hodně..."

Ach jo. Kdo chce kam pomožte mu tam.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz