Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 352,9 kbit/s
hodinový trend: +30,5%

CDMA U:fon: 433,5 kbit/s
hodinový trend: -58,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Adur   <mccarthy2@seznam.cz>   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 23. listopadu 2006 v 10:15
snizeni rychlosti
Dobry den,
nevim jestli je to u tyhle sluzby normalni, ale mam ji mesic a byl jsem celkem spokojen (rychlost okolo 512 kbit/s). Priblizne tak 4 dny se mi rychlost snizila na nuznych 100 kbit/s. A neda se s tim nic delat. Beham po byte s modemem, lovim signal, ale at se snazim jak chci vysledkem je pouze jeste vetsi snizeni rychlosti. Help. Thnx
Počet reakcí: 5, nejnovější: 26. listopad 2006 v 12:13.
-

odpovědět autor: leroy   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 23. listopadu 2006 v 16:55
RE: snizeni rychlosti
To se snizilo u vetsiny uzivatelu, bud aplikuji nejaky tajny FUP nebo ti pribyl nekdo do okolik kdo ti lovi signal. Smula no. Jestli pozorujes snizeni hlavne k veceru a vecer pak je to celorepublikove - sit je pretizena! (To uz ale byla davno...jenze O2 je nenasyta a laka na CDMA dal a bude a bude a bude)
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 23. listopadu 2006 v 18:07
prave ze se snizila i rano a v noci...to driv nebejvalo...pres den to je normalni s tim jsem pocital...ale v osm rano a ve dvanact v noci? to jsem necekal moc
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 23. listopadu 2006 v 19:38
jo to se fakt stalo zrejme u vsech...bohuzel nikdo nema prehled kolik lidi zacalo jet zrovna ted na CDMAcku takze nejake spekulace o tom co to zpusobilo nejsou moc na miste. Jsou to jen domnenky. Ale rekl bych spis ze si hral O2 se siti proste, to ale rikat nebudou nahlas.
- - - -

odpovědět autor: adur   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 23. listopadu 2006 v 21:17
jako abych dosahl aspon te prumerne rychlosti co tady prezentuji....to se mi muze akorat zdat....nemate nekdo zkusenosti se smerovou antenou? mam signal o sile 42 - 45%...jak kdy....zvysi se rychlot kdyz zvysim silu signalu?
- - - - -

odpovědět autor: TheMachi   [IP: 85.160.80.XX]
napsáno: 26. listopadu 2006 v 12:13
Je to mozne ..... ALe ja smerovku nemam .... Reknu jen jedno .... Ojebavaji to pripojeni jak jen muzou .... a CDMA je dobre mozna tak na Rapidshare ... Jinak co se tyce rychlosti tak ho mam ve dne prakticky NEPOUZITELNEJ .... Po dvanacte hodine v noci az do osmi rana se da vyuzit ale kdo by tam tak dluho sedel.. zkus zvysit signal a uvidis ... mozna ze si ukradnes vice pro sebe """

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz