Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 352,9 kbit/s
hodinový trend: +30,5%

CDMA U:fon: 433,5 kbit/s
hodinový trend: -58,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: NovoCZ   [IP: 193.179.149.XX]
napsáno: 2. prosince 2006 v 16:20
Moje rozloučení se s CDMA
Kolegové CDMAčkaři, pořídil jsem si před rokem a půl zázrak jménem CDMA. Potřeboval jsem na vesnici připojení, byly tu možnosti neskutečně předražená wifi a vytáčená linka Telecomu (to jsem skusil přežít měsíc, ale to fakt nešlo). Před přestěhováním se na vesnici jsem používal net přes kabelovku ...
S Eurotelem jsem se rozešel asi 5 let před tím, ve zlém, šel jsem tenkrát k Oskarovi. V bláhové náději jsem si myslel, že se v Eurotelu něco za ty léta změnilo, přece jinak by už dávno všichni taky utekli, ne?
Půjčil jsem si zkušební sadu, ta jela jak z praku, kolem 400/100 kbps. Upsal se na 2 roky, stálo mně to asi tenkrát celkem 5.000 Kč. Přinesl to domů a překvapeně zíral, že to nejede nic moc. No nic, i s 200/80 kbps se dá žít. Pak se to začalo zhoršovat, běžně 80/50 kbps. Reklamoval jsem signál - prý je tady všechno OK. Tak jsem na základě informací tady na diskusním foru začal měnit pozici antény, až jsem provrtal strop a dal ji na půdu. Pak se to rozjelo. běžně 600/100, v noci i 1M. Jenže i s anténou na půdě to zase začalo zpomalovat, při 300/70 jsem začal řešit co dál. Mezitím tady zavedli ADSL, ale s O2 či jak se to teď jmenuje už nechci mít v životě nic společného, navíc proč mám platit za telefoní linku, když ji nepoužívám? Pak mně dorazilo odpojení a navýšení faktury o poplatky za upomínku, když mi původní faktura vůbec nepřišla. Tak jsem se pořádně rozhlídnul, domluvil se s jednou rousínovskou občanskou iniciativou co rozvádí internet a přes den mám za 300Kč měsíčně 7,7M/4,9M internet, večer to jede hůř (3,3M/3,8M).
Na své CDMA jsem našel zájemce přes tento web, ale on to fakt chtěl jako mobilní připojení, že hodně jezdí. Tam to asi nějaký smysl má. Dostal to ode mně zcela zadarmo.
Takže kolegové, loučím se s vámi, hlavně admin mi bude chybět.

NovoCZ
Počet reakcí: 15, nejnovější: 19. prosinec 2006 v 17:37.
-

odpovědět autor: NovoCZ   [IP: 193.179.149.XX]
napsáno: 19. prosince 2006 v 00:10
RE: Moje rozloučení se s CDMA
Tak jsem dneska zjistil, že jsem se nerozloučil. Dneska přišla faktura, jako že mám CDMA dál. Volal jsem na infolinku, co jako je, a slečinka tam že jsem nic nepřeved a že si mám zajít na značkovou prodejnu to řešit. Já mám sice k převodu doklady a oznámení, oni si tam fotili občanky, ale prý se nic nestalo. Tak ať se třeba soudí. Já mám lejstra v pořádku. Źádné O2, je to pořád komunistický Telecom. Přeju Vám s těmahle kriplama hodně štěstí, budete ho potřebovat ...
- -

odpovědět autor: Pepa   [IP: 194.108.137.XX]
napsáno: 19. prosince 2006 v 10:49
Přávě se chystám do prodejny O2 zrušit CDMA.Úvazek končil včera.Jsem zvědav jak dopadnu,když jsem požadavek dával před měsícem tak mi řekli,že to nejde,že musím dnes.Stejnou obstrukci mi dělali i u DSL.Doufám,že mi nenapaří do konce měsíce + jeden navrch.
- - -

odpovědět autor: Pepa   [IP: 194.108.137.XX]
napsáno: 19. prosince 2006 v 13:19
Tak mi napařili do konce měsíce +jeden navrch.Napřed jim nefungovala síť tak se nechtěli se mnou ani bavit.Když jsem na tom trval tak si ty informace sehnali.Takže když chcete vypovědět CDMA k datu úvazku musíte výpověď dát o měsíc dříve.Za to Vám dají ovšem smluvní pokutu.Podařilo se vůbec někomu zbavit CDMA k datu úvazku?Byl jsem tak na...,že jsem
chtěl zrušit i GSM i když bych musel doplatit dotaci na telefon.Mám tam ale GSM banking.Takže napřed seženu jinou
SIMku,zajdu do banky,potom do O2 a konec.Už žádné úvazky,žádní falešní sobi
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.207.169.XX]
napsáno: 19. prosince 2006 v 12:51
Jo,přesně tohle ti napařej,nenažranci.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 6. prosince 2006 v 17:46
zas jeden stastlivec
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.100.XX]
napsáno: 6. prosince 2006 v 15:23
čuussss...hoši poradte mi kolik asi stoji zrušení cdma...mě se do te prodejny nechce jít....mužu je ze.rat....prosimm...polo64xxx@seznam.cz...dikes moc....
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 87.236.197.XX]
napsáno: 10. prosince 2006 v 02:21
pokud mas zavazek tak dorovnani do nedotovane ceny modemu - u abydata to je od 7000 do 9000 Kč, nevim za kolik Ti ten midem dali ...a pak ti samozrejme modem zustane tak ho hod treba pro Parní válec..
- -

napsáno: 9. prosince 2006 v 19:12
To snad záleží na tom, jestli ji máš "v dotaci", tedy jestli ses zavázal smlouvou, ne?
-

odpovědět autor: ?   <?>   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 3. prosince 2006 v 13:16
Ja uz mam cdma 2 roky a musim cekat do 31.prosince nez to ty troubove z O2 zrusej.....
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 2. prosince 2006 v 19:45
komu to cpes ?
- -

napsáno: 4. prosince 2006 v 11:59
To je taky jeden důvod proč se tady rozloučit, tihle anonymní ubožáčci.
- - -

odpovědět autor: medved.les.cz   [IP: 88.86.108.XX]
napsáno: 4. prosince 2006 v 15:29
Je to opravdu zvláštní, jak vulgární tahle CDMA sešlost je, specielně na tomto fóru - snad kromě prvního půl roku, kdy se tu občas i něco řešilo. Teď si tu připadám jak na hnojišti.
Sdílím s tebou tebou tvůj pocit, jsem rád, že sem taky už nepatřím.
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 19. prosince 2006 v 17:37
To chce kliidek voe :). Mluvi se tu tak jak si to tato sluzba zaslouzi a se slusnosti nikam nedojdes...leda do pr.. :)
- -

odpovědět autor: Jaime Smith   [IP: 85.160.122.XX]
napsáno: 2. prosince 2006 v 20:15
cos to tu vypotil , Anonyme ??
-

odpovědět autor: leroy   [IP: 85.160.44.XX]
napsáno: 2. prosince 2006 v 16:27
taky nam budes chybet :D :((

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz