Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 352,9 kbit/s
hodinový trend: +30,5%

CDMA U:fon: 433,5 kbit/s
hodinový trend: -58,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Walker   [IP: 88.101.185.XX]
napsáno: 5. prosince 2006 v 21:48
Nesustale odpojovani a pomala rychlost
Mohl bych pokracovat do nekonecna...... pritelkyne ma od Eurotelu (O2) ten mobilni internet s takovym modrym modemem........ rychlost je na urovni zastaraleho vytaceni pres modem ..tzn tychlost pripojeni svatecne tak 100 a stahovani max 20 ...vic ani tuk...neustale se internet odpojuje!!! nekdy to vydrzi celej vecer, nekdy to nejde nahodit vubec...uz me to zacina stvat.....navic modem nejde restartovat..teda vypnout normalne nez vyndat baterku atd..
Počet reakcí: 5, nejnovější: 17. prosinec 2006 v 11:36.
-

odpovědět autor: Venca   <fail.v@seznam.cz>   [IP: 85.160.41.XX]
napsáno: 7. prosince 2006 v 19:06
RE: Nesustale odpojovani a pomala rychlost
Doporučuji stáhnout /Eurotel free dialer beta/prográmek umožnující vlastní konfiguraci nastavení,i restart,monitorování dat a mnoho dalších funkcí,bohužel při koupi CDMA dostanete pouze základní software který kromě připojení neumí nic,tohle je lepší,i rychlejší
- -

odpovědět autor: Walker   [IP: 88.101.185.XX]
napsáno: 12. prosince 2006 v 21:47
A ten se stahne kde?
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 82.208.10.XX]
napsáno: 17. prosince 2006 v 11:36
efs.wz.cz
- - -

odpovědět autor: Michal   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 14. prosince 2006 v 00:03
Neustále se mi odpojoval modem Anydata. Štvalo mě to. 3x jsem jej reklamoval. A pak jsem vyhodil jejich usb kabel a použil od foťáku jiný a světe div se!!! JEDE TO bez jakéhokoliv odpojení. Maji na nic kabely a ten modem mám doma rozhodně připojený s externí anténou. A jde to. Dokonce hraji v pohode po netu Red Orchestru
- - - -

odpovědět autor: svata   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 17. prosince 2006 v 10:02
To je hlina, v patek sem byl na eurotelu v CB, protoze muj AnyDATA s pravidelnosti 1-10 x den oznami prazdnou baterku a odpoji se. Rekli mi, ze jsem vubec prvni, komu se to deje a dali mi novy modem. Odpojuje se porad, tak zkusim ten usb kabel...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz