Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 557,1 kbit/s
hodinový trend: +57,9%

CDMA U:fon: 984,4 kbit/s
hodinový trend: +127,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Kail   <ondra62@centrum.cz>   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 6. prosince 2006 v 12:00
Reklamace modemu
Ahoj,chci se zeptat,když dám modem na reklamaci (uplná ztráta signálu),tak mám nárok na nějakou náhradu?Půjčí mi třeba náhradní modem,nebo nějakou jinou internetovou službu?Včera jsem šel do značkový prodejny s tím že tohle je snad uplná samozřejmost,ale ten blb mi řek že to je blbost,že modem samozřejmně na záruku pošle,zablokuje mi paušál a musim si asi měsíc počkat bez netu...Když sem mu řek že ho potřebuju tak mi řek že to je mu sice líto ale jinak to nejde...
Tohle jednání se mi nezamlouvá,nevíte někdo jak to doopravdy je?
Počet reakcí: 8, nejnovější: 23. prosinec 2006 v 18:38.
-

odpovědět autor: Rumbas.Mc   <rumbass@seznam.cz>   [IP: 85.237.14.XX]
napsáno: 23. prosince 2006 v 18:38
RE: Reklamace modemu
Co dodat.... Ať žije monopol se jménem O2... podobne jsem reklamoval u prodejce problém jako hrom pozaplacení expres poplatku v jediném autorizovaném servisu mi modem vymenily a já pak týden čekal až mi aktivují nový. O volání na placenou servisní linku ani nemluvě.. dělaly ze mne cca 45 min blbce a pak řekly reklamujte... Povýměně jsem poukazoval na O2 že jsem týden čekal až proběhne aktivace a řekly mi že jsem si měl pozastavit účet a viníkem je prodejce a ne oni...volal jsem prodejci a ten mi řekl že viníkem je O2... takže jsem přišel o peníze a náš slavný monopol dál okrádá své zákazníky... co dodat..."spokojený zákazník"
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 22. prosince 2006 v 14:43
no me jse stalo to same sel jsem do znackove prodejny v sokolove tam jsem ho koupil dali my nahradni a za 10dnu my napsaly ze jsi pro nej muzu prijit
vse v pohode slůusny jednani zapujceny modem a za 10dnu jsem mel svuj spatky
jsi myslim asi jak kde jak maji naladu
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 7. prosince 2006 v 03:02
pujci ti jinej jen kdyz tam nechas 4500,-zálohu kterou ti pak vrati ale musis si najit prodejnu kde ho vubec na pujceni maji ja takhle obvolal 5 prazskejch a jen v jediny jsem uspel a vzhledem ktomu ze to byl jedinej volnej na pujcovani tak me ten muj opravily do 5dnu fakt nekecam -:) ale kdyby jeto netacilo pac ho potrebovali zpatky tak jsem cekal jak trubka na ten muj kdovi jak dlouho tot ma zkusenost
-

odpovědět autor: Pavel   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 6. prosince 2006 v 23:31
Taky se podělím o zážitek s GTRANEM.Po 22 měsících se objevilo na displeji "NO SIGNAL".Volám na placenou linku a po 20 min se dozvídám,že dozvídám ,že signál je v pořádku a chyba je v modemu.U O2 dealera,kde jsem to koupil a reklamoval to prověřují,prý mají výpadek,ale nechtějí to přiznat.Po téměř týdnu je modem poslán na reklamaci.Po 28 dnech se vrací z reklamace stejný modem s výsledkem - závada se neprojevila.Naštěstí vše funguje.Volám do O2,měsíc mi to nešlo ,,co vy na to??.A oni ..měl jste si to zablokovat,máte smůlu.U dealera mi řekli,že mi dají potvrzení,žeto bylo měsíc na reklamaci a že to měli zohlednit v dalším zúčtování..Zatím nic
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 193.179.141.XX]
napsáno: 18. prosince 2006 v 23:12
mě to takhle fungovalo, poslal jsem to potvrzení od dealera na oddělení péče o zákazníky a po asi měsíci mi byl zaslán dopis že sem si měl nechat službu dočasně odhlásit po dobu reklamace modemu, ale zároveň díky potvrzení mi byla uznána reklamace služby a dobropis na 1000 kč.(reklamace modemu trvala téměř měsíc a platím 1070)
-

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 6. prosince 2006 v 21:53
Naprosto stejná zkušenost, modem měsíc na reklamaci, náhrada žádná, takže měsíc bez Internetu.
- -

odpovědět autor: Niki   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 18. prosince 2006 v 15:08
Já byl s reklamací spokojen. Sice žádný náhradní modem, ale již po čtyřech dnech mi bylo ohlášeno, že modem se neopraví a mohu si zajít pro nový...
-

odpovědět autor: s   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 6. prosince 2006 v 15:16
Je to tak jak ti to rikal ten "blb", taky jsem mel modem v oprave, prinesl jsem jej do prodejny a tam mi rekli to same co tobe i kdyz oprava modemu trvala asi 1.5 mesice a nakonec mi dali novy modem.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz