Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 557,1 kbit/s
hodinový trend: +57,9%

CDMA U:fon: 984,4 kbit/s
hodinový trend: +127,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Lukas   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 8. prosince 2006 v 09:53
Rychlost???? Cena???? SLužba???? CO TO JE????????
Rychlost přijímání dat (download) : 26,9 kB/s ( 215 kbps )
Rychlost odesílání dat (upload) : 8,2 kB/s ( 66 kbps )

Milé milované překysličené O2, rád bych měl připomínku. Za 831 Kč s DPH si jako naprosto běžný uživatel co to používá na naprosto běžné využití internetu ( stahování pošty a pracovně při zadavání dat na e-shop, běžné brouzdání po síti ), žádné stahování MP3 - filmů atd., bych si doopravdy představoval SLIBOVANÝ VYSOKORYCHLOSTNÍ INTERNET. Tyto hodnoty co mimochodem dosahuji ať jsem u sebe doma, v praci či na cestách po ČR ( pořád skvělé připojení se skvělím vysokorychlostním internetem ) - to tu u nás nabízí za 300 Kč s DPH místní Wi-Fi síť. Takže buď si přehodnoťe tarif, nebo se na to vykašlete. Kolikrát se nemůžu dostat ani na svojí admin.část v e-shopu protože se to ani nenačte. Mnu a pro ty co si říkaj, že přejdou k T-mobile na tak zvané 4G - to nemá cenu, měl jsem to půjčené doma a na cestování je to naprosto stejné jako slavné O2 CDMA.
PS: proč když tu mám Wi-FI za 300 Kč s podstatně jinejma hodnotama 512/512 je odpověď protože to používám sem tam v CB, nekdy v Praze, Brně, Olomouci atd... . To je dodatek, jen aby nedošlo milé O2 k nedorozumění :-)
PS2: když by jste slavné O2, nemeli stopadesát druhu připojení k INTERNETU a venovalo by se jenom jednomu či dvoum druhum pripojení urcite by to bylo lepcejsi reseni nez stopadesat druhu pripojeni a vsecko slusne receno NEMASTNE NESLANE, ale to s tím poctem pripojeni a NEMASTNE NESLANE to plati i pro ostatni operatory.
Počet reakcí: 14, nejnovější: 17. leden 2007 v 14:40.
-

odpovědět autor: bonusdne :D   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 17. ledna 2007 v 06:40
RE: Rychlost???? Cena???? SLužba???? CO TO JE????????
a ja to rikam furt neni nad nekomercniho poskytovatele :D navic na pribidou WI FI telefouny takze cele O2 pujde do kytek : )))) bude to nejakou dobu trvat ale casem se ukaze ze ti co to maji jako zabavu maji mnohem lepsi a kvalitnejsi spojeni k netu : )
-

odpovědět autor: Honza   [IP: 85.160.69.XX]
napsáno: 12. ledna 2007 v 23:06
souhlasim s tebou, Lukasi. Drahy a na nic. Kazdopadne tip pro vlastniky CDMA O2 VYSOKORYCHLOSTNÍ INTERNET. Mam směrovou antenu cca za 800Kč a rychlost se zvysila z prumernych 200-300 na +/- 700, coz uz je lepsi.....pekny den vsem. honza
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 89.24.6.XX]
napsáno: 12. ledna 2007 v 09:12
Vem si tu wifi sebou do auta, já jsem měl taky wifi za 300kč a jsem rád, že jsem se ji zbavil a přídil jsem si 4G od T-Mobile a jsem spokojen. Nejsem ničím vázán každý měsíc dobiju 850 korun protože jedu ne předplacenku.
- -

odpovědět autor: nastávající zákazník wifi sítě   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 12. ledna 2007 v 20:56
Hoď sem prosím rychlost toho 4G od T-mobile díky.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 160.218.166.XX]
napsáno: 13. ledna 2007 v 11:38
Ano TM 4G je ta prava volba, po cele Plzni se nad 100kbits nedostanes, je to opravdu super reseni, od TM nikdy nic, rikal jsem to vzdy a budu to rikat porad. Nemluve o tom, ze to chce externi antenu, v budouvach se to temer vubec nechyta...
- - - -

odpovědět autor: nastávající zákazník wifi sítě   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 13. ledna 2007 v 11:43
Hmm....myslel jsem si to , že to nebude nic moc. Od Tmobile jsem zrušil všechny telefony kvůli slabému signálu. Mám všechno od Vodafonu a v pohodě.
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 194.228.96.XX]
napsáno: 17. ledna 2007 v 14:40
od Vodafonu a v pohode? :-)))))))) takhle jsem se ještě nezasmál
-

odpovědět autor: Pol   [IP: 85.160.113.XX]
napsáno: 11. ledna 2007 v 18:21
Rychlost připojení k internetu: 26,01 kbit/s
Rychlost stahování dat: 3,3 kByte/s
Rychlost odezvy (ping):
nezjištěno

Za 1069,50 Kč
Vysokorychlosní
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 8. prosince 2006 v 12:48
Rychlost přijímání dat (download) : 21,3 kB/s ( 170 kbps )
Rychlost odesílání dat (upload) : 8,1 kB/s ( 65 kbps )

Momentalni pripojeni - teda momentalni, s nadsázkou vypadato, ze kdyz tu nekdo neoc napise O2 ho potresta jeste vetsi lenivosti, treba uz 45 minut odesílam prilohy, DEKUJI O2
- -

odpovědět autor: Martin   [IP: 85.160.24.XX]
napsáno: 11. ledna 2007 v 21:42
V tuto chvili je u mne rychlost 200-250-chvilkove 300kbps ale strasne to kolisa.(pred chvili moi treba dsl.cz namerilo pouhych 86kbps)Operator mi sdelil ze je pravdepodobne k vysilaci pripojeno vice lid(vypada to ze v mem okoli je uzivatelu CDMA vice...) Abych jen nekritizoval,pri bezne praci s webem je nacitani stranek velmi svizne a ono kolisani prakticky nepostrehnete a hlavne je oproti UMTS-3G daleko lepsi odezva.Problem je pri downloadu vetsich souboru.....k tomu se CDMA v tomhle stavu moc nehodi.Nastesti P2p site nepouzivam a "downloaduji" minimlne takze mi to nevadi.
- - -

odpovědět autor: tomáš   <iconek@seznam.cz>   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 12. ledna 2007 v 04:55
Rychlost připojení k internetu: 273,93 kbit/s
Rychlost stahování dat: 34,2 kByte/s

tohle jsou hodnoty ve 4.50 rano......nemelo by to tak behat normalne pres den a ne v dobe kdy kazdej rozumnej clovek spi?
Byly chvile kdy mi to jelo i 600 ale to byla asi nahoda.....

Mě už smlouva skoncila pred ctyrmi mesici,uz jen cekam az se prestehuji a hned co jo tak tenhle any data srac hodim z pateho patra,vytahnu wifi antenu a jdu do normalniho netu,zadny FUP,zadne kolisani rychlosti podle vytizeni BTS......
- - - -

odpovědět autor: Murder   [IP: 81.19.38.XX]
napsáno: 12. ledna 2007 v 19:13
Tak jsem dnes přešel na Wifi za 780,- měsíčně bez limitu má to být 2Mbit linka a jede to takhle:
Rychlost připojení k internetu: 2,899 Mbit/s
Rychlost stahování dat: 371,1 kByte/s
Rychlost odezvy (ping): min 8,093 ms
max 11,143 ms
Ø 9,514 ms
Donedávna pro mě bylo CDMA jediným možným připojením k netu ale poslední dobou to byla tragedie jen dnes ráno jako by AnyData věděl že končí tak to rozběhl na 780Kbit bohužel mu to nepomohlo a leží potupně odpojenej vedle kompu. Máte o jednoho míň je to znát na rychlosti? ;o))
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.24.XX]
napsáno: 16. ledna 2007 v 22:37
to znam mam to same ted tlaci na rychlost 115,2kb/s no to je narez co.Ted mne skoncila smlouva. To jsme se nachytaly co????
- - - - -

odpovědět autor: tomas   <iconek@seznam.cz>   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 12. ledna 2007 v 21:03
blahopreji,za chvili se pripojim do tvych rad :-)

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz