Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 557,1 kbit/s
hodinový trend: +57,9%

CDMA U:fon: 984,4 kbit/s
hodinový trend: +127,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: julča   <jjj000@seznam.cz>   [IP: 85.160.102.XX]
napsáno: 10. prosince 2006 v 14:17
pomoc nejde mi se připojit přes grant
měl jsem any Data a ten se mirozbil tak jsem si koupil grant a když zadám číslo a heslo tak mi to nejde připojit. dík za radu
Počet reakcí: 4, nejnovější: 11. prosinec 2006 v 10:45.
-

odpovědět autor: Rumbas   <rumbass@seznam.cz>   [IP: 217.11.226.XX]
napsáno: 11. prosince 2006 v 10:11
RE: pomoc nejde mi se připojit přes grant
Ale pozor mají údajně na to 5 pracovních dní. Reklamoval jsem modem. (aby reklamace netrvala 7 dní, a já mohl net používat co nejdříve / náhradní modem bohužel neměly / poslaly mně do značkového servisu kde jsem za mírný expresní poplatek (200 kč) obdržel protokol a neopravitelnosti modemu. Reklamaci mi uznaly a od té chvíle mi to nejde, když volám na O2 tak to svádějí na prodejce, když volám prodejci svádí to na O2. Jeden den mi operátorka na O2 tvrdí, že tam tu změnu ještě nemají, když zavolám prodejci tvrdí mi, že už ji poslaly a že ji pošlou znovu. Volám tedy po hodině znovu do O2 tam mi potvrdily, že jim už ta změna přišla a že ji během dne spracují. Připojuji se druhý den a zase nic. Volám znovu do O2 a hele opět ta samá operátorka která mi den před tím řekla, že mi tu změnu již spracovávají mi tvrdí, že jim ještě nedošla. Tak jsem asi blbej já. V hepiendu mi tvrdí, že ona za to nemůže že jen jen operátorka. No a já jsem blbej zákazník který již 5 den platí za to co nemá. A O2 je to zjevně jedno. Proč ne oni své peníze dostanou. A mně prý nezbívá než se písemně obrátit naAdministrativní oddělení O2 s písemnou žádostí. A pak budu měsíc čekat, aby mi poslaly, že oni za to nemohou a že vina je na prodejci. Bohužel zákazník je oběť, který se nemůže bránit. Přibližná škoda v této době je už cca 800 Kč.( placená servisní linka O2, náklady na dopravu do značkové prodejny, náklady na dopravu do servisu a zpět, expresní poplatek, doba nefunkčnosti modemu atd. Přeji všem mnoho úspěchů s CDMA já totiž u něj za měsíc končím. Modem ji odnesu zpět na zákaznickou prodejnu kde ho předevšemi ukázkově rozšlapu. A celé CDMA si můžou strčit za klobouk. Ať žije kapitalizmus v podobě O2. S pozdravem velmi "spokojený zákazník".
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 10. prosince 2006 v 14:20
no a proc asi? Protoze AnyData puvodni mel v sobe zaintegrovane cislo a heslo kterym jsi se prihlasoval(a), v pripade ze mas jinej GTran tak to vem do O2 aby to nak preprogramovali, jinak ti to nepujde. Dycky je uzivatelske jmeno a heslo prirazene ke konkretnimu modemu...proto si ho taky nemuzes zmenit to heslo na nejake svoje ktere si lepe pamatujes!
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.42.XX]
napsáno: 10. prosince 2006 v 22:56
Taky mu dají jiné jméno a heslo než měl.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 88.86.108.XX]
napsáno: 11. prosince 2006 v 10:45
s tím jsou pořád samé problémy

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz