Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 557,1 kbit/s
hodinový trend: +57,9%

CDMA U:fon: 984,4 kbit/s
hodinový trend: +127,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: svaja   <Ksvajner@seznam.cz>   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 14. prosince 2006 v 13:05
Dilema Cdma Nebo T-mobile web'n'walk Internet 4G Premium
konci my ted smlouva s 02 na cdma a nevim jestli prodlouzit nebo jit ke konkurenci
mam strach aby jsem nesel s blata do louze mate nekdo skusenosti s t-mobilem web'n'walk Internet 4G Premium ??
co jsi o tom myslite ??? Nemam moznost jineho pripojeni tak musim volit jen mezi temito dvema
Cdma mam dva roky mam modem GPC 6420 zmenilo jse neco od te doby??
furt jsem omezen po 19:00 my spadne rychlost az do pulnoci pak naskoci maximum 120kb a rano vod 8:00 do 19:00 to bezi 30kb prosim rekne te mi vas nazor na vec jestli prodlouzit nebo jit k t-mobilu co vy na to
skusenosti nazory s T-mobilem a novym modemem na cdma?????

moc vam budu vdecnej
Počet reakcí: 28, nejnovější: 18. prosinec 2006 v 08:52.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 82.208.10.XX]
napsáno: 17. prosince 2006 v 11:39
RE: Dilema Cdma Nebo T-mobile web'n'walk Internet 4G Premium
286,4 Kbps
hodinový trend: -54,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.

husty sesup
-

odpovědět autor: svaja   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 16. prosince 2006 v 21:16
a co je na nebe volejaci??? ty geniusy jeden???
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 17. prosince 2006 v 16:26

na nebe nic, do nebe tvoje prispevky!!
- - -

odpovědět autor: svaja   [IP: 85.160.39.XX]
napsáno: 17. prosince 2006 v 18:35
RE:
hlavni je ze vy tadi na cdma mate take velice kladne prispevky
jenom melete vsichni pantem jste strasne premoudreli jen od vas slisim same nadavky a pomluvy na O2 jste si to teda nemeli porizovat se mejte vy chudačci co nevite ani jak vochcat rapidschare... zdar koncim diskuzi s vam a jdu diskutovat s jinyma lidma che clovek jse jen na neco zepta a slysim s vasi strany nadavky a neochotu...... spanem bohem
- - - -

odpovědět autor: Rock   [IP: 217.31.50.XX]
napsáno: 17. prosince 2006 v 20:07
RE: RE:
Svajo, nechod nikam. Jen by to chtelo trochu zlepsit CZ a precist si vazne neco o CDMA! Ja ho mel taky, ted mam zaplat pambuh Wi-Fi. Tak se uklidni, jen necekej od tohohle pripojeni zazrak, vyhoda je fakt jen v te mobilite. Cus.
-

odpovědět autor: Rock   [IP: 217.31.50.XX]
napsáno: 16. prosince 2006 v 16:52
Svajo promin, si pablb! Tvoje otazky na tomto foru jsou do nebe volajici! Precti si prosim Te neco o CDMA a pak se tu ptej!
-

odpovědět autor: svaja   [IP: 85.160.35.XX]
napsáno: 16. prosince 2006 v 13:05
a propo u jakych spolecnosti jse muze ta rychlost zvysit???
za dalsi jsem psal to ze mam moznost jineho pripojeni jen od tmobilu a O2.
jinak mam cdma skoro dva roky a za ty dva roky jsem stahnul asi 980GB a jsem celkem spokojen krome tech jejich fub limitu to jde jeste kdyz by mi to slo od 19:00 do 0:00 normalne ale ne ono to jde tak 10kb/s to me vadi ale jinak jsem spokojen za tu dobu co ho mam jsem nemel ani jeden vypadek modemu ci signalu
za dalsi proc by jsem mel lest do nejakech kavaren jak nejaka socka?? ja potrebuju byt pripojen 24hodin online
a o penize mi nejde navic jsi to davam do firemnich nakladu
a jak jsem jiz psal nejspis zustanu u cdma protoze ho znam
- -

napsáno: 17. prosince 2006 v 11:46
do roka eurotel navysi rychlost u WCDMA az na 14 Mbit/s
-

odpovědět autor: Ondřej   [IP: 85.207.175.XX]
napsáno: 16. prosince 2006 v 12:27
Nechápu jak se můžeš rozhodovat, technologie pro CDMA je zastaralá Eurotel to nechá dožít, rychlost je otřesná. Pokud potřebuješ mobilní internet choď do kaváren, protože CDMA příští rok nepřežije, už teď ho válcují....příští rok se může u některých společností rychlost zvýšit tak, že CDMa bude na odpis a koupí si to jenom naprostej hlupák!!!!
- -

odpovědět autor: petik   [IP: 160.218.255.XX]
napsáno: 18. prosince 2006 v 08:52
zastarala technologie to rozhodne neni.
viz http://en.wikipedia.org/wiki/CDMA-2000_1x-EvDO

vyvinuto 1999, prvni spusteni 2004, Eurotel spousti jako 1. na svete na frekvenci 450MHz(s tim souvisi pocatecni potize s modemy, vyrobcum se moc nevyplati vyvijet a prodavat pro jednoho operatora ve stredni Evrope)
-

odpovědět autor: svaja   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 15. prosince 2006 v 19:51
jo zustanu u O2 hele a mate skusenosti HSDPA co jsi o tom myslite?? ma to cenu je to lepsi nez cdma
a co neco podobneho cdma myslite ze je nejaka jina sluzba??
-

odpovědět autor: pira   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 15. prosince 2006 v 19:03
zdravim jestli ti můžu poradit tak zůstaň u O2 Ten modem je rychlejší než 4G Sme ho měřily na ČVUT :)
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.50.XX]
napsáno: 15. prosince 2006 v 20:02
ahoj kolego :) .... Sice modem je rychlejsi ale co ta sit? To se neda rict definitivne, jsou oblasti kde CDMA jede jako GPRS nebo DIAL!
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 88.86.108.XX]
napsáno: 15. prosince 2006 v 13:19
k žádné velké firmé nechodit!tyhlre firmy přitahujou jen nevědomé a konzumní lidstvo...fuj...nejlepší je místní síť po baráku než tyhle služby..kraviny s bublinami a falešnými sobi...jsou to akorát snobi..
-

odpovědět autor: Svaja   [IP: 85.160.45.XX]
napsáno: 14. prosince 2006 v 23:31
jinak cena tmobilu je takova???

web'n'walk tarif Měsíční paušál Maximální rychlost
Internet 4G Premium 999,-(1188,81) 1024 kb/s
FUP kvóta Cena za dodatečný 1 GB
10 GB 99,- (117,81)

Fair Usage Policy je zavedena z důvodu snahy o zajištění stejné kvality a dostupnosti služby pro všechny její uživatele. Po překročení stanoveného objemu přenesených dat během jednoho zúčtovacího období bude omezena rychlost stahování: u tarifu Internet 4G Premium na 128 kb/s

co jsi o tom myslite???
-

odpovědět autor: Svaja   [IP: 85.160.45.XX]
napsáno: 14. prosince 2006 v 22:50
a jak mam sakra mit vlastni nazor ??? na t-mobile kdyz jsem snim nemel skusenost ti moulo vsichni tu jen melete hubou a skutek utek kdyz jse clovek na neco zepta nikdo mu neni schopnej poradit diky mnohokrat za vasi vrelou ochotu zustanu u cdma uz jsem se rozhodl. Jinak ma cestina ti muze byt u zadku toto neni forum o pravopisu ale o cdma.....
- -

odpovědět autor: leroy   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 15. prosince 2006 v 00:26
me to muze byt jedno...ale je to tvoje vizitka chlape!
-

odpovědět autor: leroy   [IP: 85.160.40.XX]
napsáno: 14. prosince 2006 v 21:44
to je urodnej prispevek...nejdriv ta cestina, pak poradit se sluzbou kdyz nikdo nezna presne tvoje potreby ani stav obou siti v tve lokalite. Trosku divne nechat si od ostatnich radit, ne? Nejcennejsi je mit vlastni nazor!
-

odpovědět autor: tuba   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 14. prosince 2006 v 21:02
ČAU Já mám s CDMA skušenost. Už ho mám 2 a půl roku a rychlost mám 200Kbit/s.
T-Mobile není tak dobrý, nabízí menší rychlost a vyšší poplatky. Nemá signál skoro všude. CDMA má pokrytí 85 procent populace.
Já nejsem nějaký výrazný fanoušek O2 a ani nejsem zaměstnanec O2, ale jestli chceš poradit, tak zůstaň u CDMA.
Je to lepší. Sice se platí 831,21Kč za měsíc, ale žádný FUP tady není.
- -

odpovědět autor: bonusdne :)   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 15. prosince 2006 v 07:13
ale žádný FUP tady není ???? t myslis vazne ? fup tu je 1,5 GB N tyden tak si znovu presti podminky !!!!

A pro svaju hele ja bych ti poradil 1 prve podivej se jestli tam opravdu neni jina moznost pripojeni
za 2 pokud teda neni tak zustan u cdma jen ji dej smerovou antenu a mnelo by to byt lepsi 4G totiz je zalozeni NA 2 stitich takze pokryti je vsude ale rychlost je asik modemova v tvem pripadku .)
- - -

odpovědět autor: Svaja   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 15. prosince 2006 v 12:18
Prosim vysvetli my to stim Fup jak to myslis ze zadny neni
protoze u 02 je a je i u tmobilu
tak furt to nechapu nezlob se na me ale skus to vysletlit lepe ju diky moc
- - - -

napsáno: 15. prosince 2006 v 12:19
a jak myslis toto ?? jen ji dej smerovou antenu a mnelo by to byt lepsi 4G totiz je zalozeni NA 2 stitich takze pokryti je vsude ale rychlost je asik modemova v tvem pripadku .)
to stou antenou to jsem take nepochopil
- - - - -

odpovědět autor: bonusdne :)   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 15. prosince 2006 v 13:02
myslim to tak ze kdyz das lepsi antenu mnelo by to byt lepsi a 4G funkuje tak ze tam kde neni signal 4G se sit napojuje na standartni sit tzn GPRS tam je rychlos mala ale je a CDMA ma limit 1.5 Gb na tydem pak se ti rychlost snizi
- - - - - -

napsáno: 15. prosince 2006 v 13:41
ale poslouchej ve Varech je signal tmobilu docela slusnej to zaprve za druhe fub 10gb u tmobilu ktere jsi na vysim na 30gb je lepsi nez nejakej limit 1.5gb u O2 na tyden nemyslis??
a kde mam sehnat lepsi antenu na cdma???? to za dalsi nevim vyc jse priklanim k tmobilu
-

napsáno: 14. prosince 2006 v 19:37
nevim kolik platis mesicni pausal, u int 4g jsou 3

za 399 speed 32 (tak jako si ty omezen u cdma fupem) fup 1GB 8 - na tolik te omezi po stazeni 1 GB
za 699 speed 64 FUP3GB 8
za 999 speed 128 FUP 10 GB 16

ceny jsou bez dph

http://t-mobile.cz/Web/Residential/TarifySluzby/TarifyCeny /CenikPripojeniKInternetu.aspx
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 14. prosince 2006 v 18:19
Žádnou novou smlouvu nepodepisuješ.Já končím v lednu a když se rozhodnu,že nechci pokračovat,tak měsíc před datumem ukončení podám výpověď.Pokud zůstaneš,tak jedeš dál a ukončit můžeš kdykoliv,ale zase z 1 měsíční výpovědí.K ničemu se nezavazuješ.Buď chceš nebo ne.A Vy co tady nadáváte,pořiďte si Note.. a potom zjistíte výhody mobilního připojení.V opačném případě Vám nezbyde nic jiného než sedět doma na prdeli u krabice a nadávat.Určitě nejsem zaměstnanec O2,taky nejsem úplně spokojen,ale jsou místa kde se připojuji a tam to šlape dokonale.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 195.113.182.XX]
napsáno: 14. prosince 2006 v 13:09
no ja tmobile neznam ale cdma je nejhorsi net na svete takze jestli je tmobile levnejsi tak bych k nemu asi sel
- -

odpovědět autor: SVAJA   [IP: 85.160.49.XX]
napsáno: 14. prosince 2006 v 21:11
zustat radeji u eurotelu???? tod otazka hodne stahuju a sam nevim t-mobile ci o2

v Karlovych Varech je pokriti jak cdma tak t-mobilu nevim eurotel ma fub 5gb a t-mobile 10gb a da se navysit fub u o2 ale nejde nevim co dal

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz