Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 557,1 kbit/s
hodinový trend: +57,9%

CDMA U:fon: 984,4 kbit/s
hodinový trend: +127,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: zed   [IP: 89.176.109.XX]
napsáno: 17. prosince 2006 v 00:19
Problém s GTRAN a nový HP nx6310.
Potřeboval bych poradit, mám notes HP nx6310 s WIN XP PRO SP2 - legal, nešel mi nainstalovat modem GTRAN, tak jsem použil nejstarší ovladače 1.0.G.0 - vyřešil se problém s instalací modemu, ale nastal nový, při připojení modemu k PC je vše OK až do doby kdy se chci připojit, začne se připojovat, ověřovat jméno a helo a nastane problém restartne se PC (naběhne modrá obrazovka a spadnou okna) nemáte již někdo s tímto problémem skušenosti? vyhodit modem? nebo co říct v O2 aby mě neposílaly od čerta k ďáblu že to není modenen a u Hp to není notesem. Děkuji.
Počet reakcí: 3, nejnovější: 18. prosinec 2006 v 09:08.
-

odpovědět autor: petik   [IP: 160.218.255.XX]
napsáno: 18. prosince 2006 v 09:08
RE: Problém s GTRAN a nový HP nx6310.
Procesor mate dvoujadrovy? Pokud ano, je to vzajemna nekompatibilita modemu a procesoru. Da se obcas vyresit nepouzivanim aplikace GTDialeX, pro vytaceni pouzivat klasicke tel.pripojeni a zakazat veskere sitove karty. Pokud nic nepomuze, tak vzhledem k tomu, ze to opravdu neni chyba v modemu ani v ntb, jen vzajemna nekompatibilita, se to da sepsat jako pisemna reklamace s konkretnim popisem a zadosti o vymenu modemu, jinak se da resit koupi modemu Anydata, nebo routerem od Asusu ( koppel.cz/cdmawifi)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 82.208.10.XX]
napsáno: 17. prosince 2006 v 11:43
1)tento pocitac - vlastnosti - upresnit - selhani a zotaveni systemu - zakazat automaticke restartovani - povolit ...jinak bych jeste vyzkousel zkusit jiny USB port, nevim jaky pouzivas soft jestli gtranal tak to zkus pres sitova pripojeni a naopak.
- -

odpovědět autor: Zed   [IP: 89.176.109.XX]
napsáno: 17. prosince 2006 v 13:14
To vše jsem již skoušel ale nepomáhá jak zakážu řestartování, tak okna nespadnou, ale stejně mi vyskočí hláška na modré obrazovce a PC mohu jen tvrdě vypnout, kdysi se tomu snad říkalo modrá smrt. Ale jinak děkuji.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz