Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 557,1 kbit/s
hodinový trend: +57,9%

CDMA U:fon: 984,4 kbit/s
hodinový trend: +127,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: KAIN   <d.kain@seznam.cz>   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 2. ledna 2007 v 15:34
kolik zaplatim za vypovezeni smlouvy?
dobry den . chtel bych se zeptat kolik zaplatim za vypovezeni smlouvy s 02? nekde pisou 4000 nekde 10000.Do konce smlouvy mi zbyva rok . pls poradte a piste mi na mail pls moc
Počet reakcí: 9, nejnovější: 4. leden 2007 v 08:20.
-

odpovědět autor: Rosta   <nic@seznam.cz>   [IP: 193.85.217.XX]
napsáno: 4. ledna 2007 v 08:20
RE: kolik zaplatim za vypovezeni smlouvy?
Za odstoupení od smlouvy zaplatíš 7000.- + 100.- za každý zbývajicí měsíc. Děs. Raději to na někoho přepiš.
-

odpovědět autor: wirelessmcz   [IP: 82.113.60.XX]
napsáno: 2. ledna 2007 v 20:00
napis si vsude inzerát ze prenechas smlouvu prtepis stojí cca 100kc ja to taky tak udelal loni v cervnu a jsem tak zpokojen modem jsem dal zadarmo (stal me 1kc)
-

odpovědět autor: Pol   [IP: 85.160.103.XX]
napsáno: 2. ledna 2007 v 16:16
To přesně nevím ale dnes jsem zrušil dvě sim karty jenom díky ochotě prodavače O2.
- -

odpovědět autor: Martin   <MartasMPx@seznam.cz>   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 3. ledna 2007 v 08:42
Penale se tusim plati zpusobem,ze doplatis zbyvyjici mesicni pausaly...nevim jaky tarif jsi pouziva ale je to do 10k
- - -

odpovědět autor: Martin   <MartasMPx@seznam.cz>   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 3. ledna 2007 v 08:45
Zajimalo by me jen,co se mnou "operator udela" kdyz mesicni pausal platit nebudu?Ne nebojet,jsem s CDMA spokojeny a platit budu.
Mam smlouvu na jeden rok(no smlouvu...zatim jen navrh,smluva prijde s prvnim vyuctovani)

Pri podpisu jsem musel zaplatit 4995 za modem.S 2-letym upisem stoji 2995 a bez 6995.

Vite pro zajimavost jak by operator postupoval? Exekuce? ci zaloba?
- - - -

odpovědět autor: Murder   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 3. ledna 2007 v 15:37
Prvně ti přeruší poskytování služeb po cca 1,5 měsíci po splatnosti. Pak ti budou chodit upomínky které si řádně naúčtují plus každý měsíc další faktura dle obchodních podmínek. No takhle se to může táhnout pěkně dlouho a tvůj dluh narůstá. Pak po minimálně půl roce ale spíš počítej delší dobu buď prodají pohledávku exekuční firmě která maká na vymáhání pohledávek (od této doby nedlužíš O2 ale té firmě dohoda už bude horší) ale klidně můžeš být i nadále jejich zákazníkem a narůstají ti další paušály. Po delší době se operátor naštve a pošle ti výpověď pro tebe vysvobození protože ti už nepůjdou další paušály ale pouze penále. Druhá varianta je že neprodají pohledávku ale nějakou dobu po ukončení služeb dají podnět na Český telekomunikační úřad pro porušení telekomunikačního zákona. Ten samozřejmě rozhodne v jejich prospěch (jedině snad že by ses bránil a měl měsíc co měsíc zaslanou reklamaci bez řádného vyřešení ale ani reklamace neznamená odložení splatnosti nejdřív máš uhradit a pokud budeš úspěšnej tak ti vrátěj tvé peníze) Rozhodnutí telekomunikačního úřadu = exekuční příkaz (už ne jako u občanského zákona nejdřív trestní příkaz a potom exekuce ale rovnou exekuce) No a jednoho dne zjistíš že máš nefunkční platební kartu nebo ti přijde očesaná mzda nebo u tebe zazvoní s úsměvem na rtech exekutor se stěhovákama. Počítej s tím že nakonec to z tebe dostanou a zaplatíš i o více než 100% víc.
Ještě se ti nechce platit paušál? ;o)
Není to žádná legrace a neodpustěj ti to na 100%
- - - - -

odpovědět autor: Kain   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 3. ledna 2007 v 18:50
hej ale furt plati ta otazka kolik zaplatim pri odstupu z cdma?
- - - - - -

odpovědět autor: Martin   <MartasMPx@seznam.cz>   [IP: 85.160.33.XX]
napsáno: 3. ledna 2007 v 22:08
Jak uz jsem myslim psal,budes muset doplatit zbyvajici mesicni pausaly(nekde jsem to zaslech) Jiny penale by hrozit nemelo.Az budu mit cas mrknu na web O2 do vseobecnych podminek pouzivani CDMA
- - - - -

odpovědět autor: Martin   <MartasMPx@seznam.cz>   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 3. ledna 2007 v 18:43
Jasne ale ja hodla pausal radne platit!!! Jsem s CDMA spokojeny jen me to zajimalo,no..........

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz