Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 557,1 kbit/s
hodinový trend: +57,9%

CDMA U:fon: 984,4 kbit/s
hodinový trend: +127,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Pavel   [IP: 85.160.112.XX]
napsáno: 5. ledna 2007 v 18:39
Výpínání modemu
Hele co mam délat PC sem prohnal všema programama proti spyware, virům atd.. a prosté ne můj modem GPC-6420 se ˇvzdycky asi tak po 10minutách vypne.. Nekdy to vydrźí i dýl tak hodinu ale pak se vypne.. tak vy co ste v tom spíčenym evrotelu nebo co to je tak dělejte lepší přístroje.. a kdo me poradi co stim ?
Počet reakcí: 5, nejnovější: 7. leden 2007 v 16:56.
-

odpovědět autor: zorro   [IP: 85.160.109.XX]
napsáno: 7. ledna 2007 v 16:56
RE: Výpínání modemu
pomůže k tomu přidat metr kabelu.
Potom už jen roztočit nad hlavou a pustit :-)))
Tu sra.ku modem jsem reklamoval 3x,pak mi dali Anydata a ten jede už víc jak rok bez vypnutí.A navíc o hodně rychleji.
-

odpovědět autor: ŠAKAL   [IP: 85.207.169.XX]
napsáno: 6. ledna 2007 v 19:03
První měsíc bez CDMA,tedy to teda byla strrrrrašná srrrrračka.fuj blllllle,ten samý modem mi je na nic, jestli máš zájem pošlu ti ho za stovku,vypínal se tak jednou za týden, ale mám dojem,že to dělali ti sráčové z outů.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 6. ledna 2007 v 16:37
Standardní závada, je to modemem, tvé PC za to nemůže, pokud ještě můžeš, běž to reklamovat, nebo si sežeň nějaký jiný modem. Některým lidem (jako třeba mně) končí smlouva v únoru, nebo i dříve a pak je jim modem na ho*no a rádi ti ho za pár drobných prodají.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 6. ledna 2007 v 10:27
prej pomuže ten routr od asusu
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 5. ledna 2007 v 22:39
Jsi jako my v prd..i

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz