Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 487,2 kbit/s
hodinový trend: -14,4%

CDMA U:fon: 984,4 kbit/s
hodinový trend: +127,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jirka   [IP: 194.228.235.XX]
napsáno: 10. ledna 2007 v 08:56
Jak ukončit smlouvu na CDMA?
Za měsíc mně končí dvouletá smlouva (díky Bohu), tak jsem volal na infolinku, jak mám postupovat při ukončení smlouvy. Bylo mně sděleno, že výpověď musím podat až po ukončení dvou let a že potom ještě běží měsíční výpovědní lhůta. Na opakované žádosti, že chci smlouvu ukončit k datu, který odpovídá dvěma letům a odmítám nějaký měsíc navíc jsem se dozvěděl, že když pošlu výpověď dříve (bez ohledu na to, že uvedu datum ukončení služeb přesně po dvou letech), tak si naúčtují penále za nedodržení smlouvy. Prosím o rady zkušenějších (nejlépě těch, kteří se tohoto paskvilu na Internet již úspěšně zbavili), jak nejlépe postupovat. Bohužel nemám v dosahu žádnou značkovou prodejnu, takže vše musím řešit korespondenčně. Děkuji za rady
Počet reakcí: 13, nejnovější: 11. leden 2007 v 08:37.
-

odpovědět autor: blackdead   [IP: 90.176.26.XX]
napsáno: 11. ledna 2007 v 07:34
RE: Jak ukončit smlouvu na CDMA?
presne takovejhle je postup,jak ti rekli-taky sem to zjistoval-ale taky je moznost klidne pred koncem smlouvy prejit na adsl-samozrejme od nich-to je muj pripad,mam 2048/256bez FUP-maximalni spokojenost-divim se ze sem s tim ŠITEM moh vydrzet 2 roky-tot vse.
- -

odpovědět autor: Jirka   [IP: 194.228.235.XX]
napsáno: 11. ledna 2007 v 08:37
No, to je problém, protože ADSL tady nefunguje, už jsem to zjišťoval.
-

odpovědět autor: nastávající zákazník wifi sítě   [IP: 85.160.50.XX]
napsáno: 10. ledna 2007 v 21:46
Píšeš konečně díky bohu. To znamená, že pravděpodobně nejsi spokojen. Nevím tedy, proč jsi to neukončil dřív pro nespokojenost se službou.
- -

odpovědět autor: Pavel   [IP: 85.160.109.XX]
napsáno: 10. ledna 2007 v 22:03
A jak se to jako dělá? Já jsem se službou krajně nespokojen a když jsem to chtěl ukončit pro nepoužitelnost, tak odpověděli, že bych musel doplatit X tisíc a že to před ukončením smlouvy vypovědět nejde. Jsou to totální *pííp*, takže postupně končím veškeré aktivity s touto prokletou společností a nehodlám se už nikdy vrátit.
- - -

napsáno: 10. ledna 2007 v 22:12
Kámo, úplně jednoduše. Reklamace, musí proběhnout zlepšení, pokud neproběhne musí dojít k ukončení služby. Též jsem nespokojen, volal jsem operátorovi, řešilo se to a u nás to prostě nepojede, protože je to přetížený. Operátor mě doporučil podat písemný návrh na předčasné ukončení služby pro nepoužitelnost. Pokud za tím půjdeš, modem jednoduše vrátíš bez nějakých sankcí. Já jsem doteď bohužel jinou možnost neměl, tak jsem to nepodniknul. Teď tu máme nově wifi tak jdu pryč od tohodle pokusu připojení se k internetu.
- - - -

napsáno: 10. ledna 2007 v 22:20
Jo ještě jsem zapoměl dodat: výpověď pro nepoužitelnost služby
- - - - -

napsáno: 10. ledna 2007 v 22:36
Rozumím, díky za radu, jen se zeptám - lze toto považovat za nepoužitelnost služby? (měřeno právě teď):
http://rychlost.cz/sys/result/85.160.109.68/116846 4623/c9ec8eec61/
Download: 53.392 kbit/s (6.674 kB/s)
Upload: 88.944 kbit/s (11.118 kB/s)
Opakovaně jsem kvůli tomu volal na tu infolinku a posílal mejly, že to nejede, na mejly nikdo neodpověděl, na infolince mně sdělili, že mám smůlu a popřáli hezký den.
- - - - - -

napsáno: 10. ledna 2007 v 22:42
Tenhle download jsem měl přes GPRS. Tohle je podle mě pro vysokorychlostní připojení malá rychlost. Ten upload by šel, ale down je strašný. Reklamuj to, ale dopručeným dopisem!
- - - - - - -

napsáno: 10. ledna 2007 v 22:49
Takhle to tady funguje večer, k ránu to šlape jako hodinky, jenže to mně k ničemu není, když spím. Rok a půl to chodilo dobře. Prvních pár měsíců dokonce výtečně a postupně se to zhoršovalo až do současného stavu. Tak ať si to za ty peníze strčí někam.
Díky za rady.
- - - - - - - -

napsáno: 10. ledna 2007 v 22:56
Mě jede upload 4 kb/s a down mám 34kb/s , ale stejně je to k ničemu za ty peníze. Za tyto peníze mám u nás wifi 3mb up i down bez omezení. Problém je v tom, že to stále kupují lidi kteří bezdrát nepotřebují a my co nemáme jinou možnost utírámy huby. Zaplať bůh za ti wifi u nás, že to tu zřídili. Přeji úspěšné ukončení služby.
-

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 10. ledna 2007 v 20:06
Je to tak jak se tu píše.Do konce měsíce + jeden navrch.Takže smlouva je vlastně na 26.měsíců.Jinak hrozej nějakou smluvní pokutou.Ty hovory zdarma a jiný bonusy nebo O2 extraliga se
musí něčím zaplatit.Už nikdy žádné úvazky.
-

odpovědět autor: Roman   [IP: 83.69.57.XX]
napsáno: 10. ledna 2007 v 18:17
Smlouva mi končila 5.11 .06 . Výpověď naběhla až k 1.12.06 a konec to je odpojení od sítě 31.12.06 . Tak jsem zaplatil manežerům skoro dvě platby navrh . Alespoň Simohou přidat na jejich povedené reklamy O2 . Již nikdy výce !!! Při výpovedi jsem měl asi hodinový hovor s operátorem a pak nekompromisne řekli od 1 následujícího měsíce. Tak teď již vím odkud O2 Bere peníze ne svoje paláce.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 194.50.64.XX]
napsáno: 10. ledna 2007 v 09:09
Bohužel to přesně odpovídá všeobezným podmínkám a nic s tím neuděláš. Jsem na tom stejně. Napiš písemnou výpověď na adresu : telefonika Czech Republic a.s. , Oddělení péče o zákazniky, Vyskočilova 1442/B P.O. Box 70, Praha 4 Michle. Nejde to ani faxem. Já mám ten dopis připravenej jen dojít na poštu, ale mám na to ještě 10 dní tak to snad stihnu. Mě skončil závazek 9.ledna 07. No chybama se člověk učí.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz