Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 487,2 kbit/s
hodinový trend: -14,4%

CDMA U:fon: 984,4 kbit/s
hodinový trend: +127,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: admin*cdma*cz   [IP: 193.179.202.XX]
napsáno: 10. ledna 2007 v 18:27
admin*cdma*cz ....... co je to za člofičkáááá ?
tož je to možne ? tenhle admin ? ...ale je s nim randa takze piste sem sve skusenosti jak s touhle sluzbou tak s timhle daminem .....protože s touhle sluzbou si muzou kyslisci ...vsak vite co //nechci znetistovat formu // :D nejsem zadne prasatko ze ..admin*cdma*cz ???
Počet reakcí: 17, nejnovější: 25. leden 2007 v 06:46.
-

odpovědět autor: Martin   [IP: 85.160.48.XX]
napsáno: 10. ledna 2007 v 19:12
RE: admin*cdma*cz ....... co je to za člofičkáááá ?
No ja jsem s CDMA celkem spokojeny...web lita svizne a stahovani souboru o trochu horsi ale da se to.Pouzivam "O2-InternetMobil-512"(CDMA) asi mesic.Je fakt ze hned po novem roce co mi jej aktivovali to litalo mezi 350-450kbps.Tenhle tyden je to horsi radove 250kbps a rychlost strasne kolisa.....
- -

odpovědět autor: Pavel   [IP: 85.160.109.XX]
napsáno: 10. ledna 2007 v 22:10
Ano, napřed to fičí, pak už méně, pak ještě méně a nakonec skončíš na nějakých 10-15kbps (vlastní zkušenost) bez možnosti se toho paskvilu zbavit.
- - -

odpovědět autor: Martin   <MartasMPx@seznam.cz>   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 11. ledna 2007 v 20:12
Ja jsem celkem rad ze neplatim ten 1090kc jako "Pol"
Co jsem koukal na jeho rychlosti je to "BIDA" tohle by me pekne stvalo.Ve smlouve ma rychlost 1024kbps(1Mbit) a dosahuje tohoto.Ja mam smlouvu na 512kbps a platim 831...neni to o moc lepsi ale i tak mene.
Jinak s tim kolisanim rychlosti,fakt je to jako houpacka...jednou treba az na 450kbps a jednou 86kbps.
Kdyz normalne "surfujete" na webu ani si toho nevsimnete(alespon me to nijak nevadi),horsi je to pri souvislem downloadu souboru,to je sakra znat.

Popravde za svyh 831kc mesicne coz neni malo,bych cekal stabilnejsi rychlost a hlavne nejsem ZVEDAVY NA POZNAMKY ZDEJSIHO "ADMINA".Je mi jedno zda jste skutecny ci nejaky blby robot co tupe pise sem na forum.
Uvedomte si ze MY JSME ZAKAZNICI A MY VAS ZIVIME!!!!!!

Klidne me kontaktujte na uvedeny mail....nehodlam se na internetu skryvat.
Pokud vase urazky a nemistne pripominky zde na foru budou pokracovat budu to resit jinou cestou.
Uzivatele jsou PRAVEM nespokojeni a vase reakce je absolutne nesmyslna,misto aby jste problem resili,vykazujete pisatele z fora a "VYHROZUJETE BLOKACI MODEMU"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Pro ostatni,nevite kdo tento web PROVOZUJE????
Je to Telefonica ci jina firma?????
- - - -

odpovědět autor: Pol   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 14. ledna 2007 v 18:48
Rychlost připojení k internetu: 39,89 kbit/s
Rychlost stahování dat: 5 kByte/s
Rychlost odezvy (ping):
nezjištěno

není co dodat za 1069,50 Kč
- - - -

napsáno: 14. ledna 2007 v 13:10
Jak vidíš co jsem psal už to není pravda

Rychlost připojení k internetu: 110,62 kbit/s
Rychlost stahování dat: 13,8 kByte/s
Rychlost odezvy (ping):
nezjištěno
- - - -

napsáno: 14. ledna 2007 v 11:32
Čau těch 1024 jsem dosahoval snad když jsem měl půjčený modem na zkoušku a pak tak zhruba dva mědíce po uzavření smlouvy a pak rapidně dolů.Zákazníkem Eurotelu jsem tak asi 12 let ale poslední dobou jsem hrozně nespokojen.

Rychlost připojení k internetu: 364,87 kbit/s
Rychlost stahování dat: 45,6 kByte/s
Rychlost odezvy (ping):
nezjištěno
- - -

odpovědět autor: admin*cdma*cz   [IP: 147.228.180.XX]
napsáno: 11. ledna 2007 v 14:29
Za Vaše hloupé připomínky na adresu CDMA budete okamžitě vykázán z tohoto fora a Váš modem zablokován. Hezký den!
- - - -

odpovědět autor: Pol   [IP: 85.160.113.XX]
napsáno: 11. ledna 2007 v 17:29
Pro rádoby ADMINA co pořád vyhrožuje.
zkus radeji něco udělat pro rychlost aby to trochu jelo a né blbě remcat a jakoby odpojovat a otravovat dospělý,běž si léčit mindráky někde jinde.

Rychlost připojení k internetu: 32,65 kbit/s
Rychlost stahování dat: 4,1 kByte/s
Rychlost odezvy (ping):
A za to platím 1069,50 Kč
- - - -

odpovědět autor: bonusak   [IP: 193.179.202.XX]
napsáno: 11. ledna 2007 v 17:09
kdyby aspon ten automat daval nove hlašky ale je stary a otřepany jako tohlens hodne šnekove připojeni....... : ))))
- - - - -

odpovědět autor: Jalovec   [IP: 82.100.62.XX]
napsáno: 11. ledna 2007 v 21:53
On má vlastně dvě hlášky:
1. Budete vykázán, hezký den.
2. Tady vidím problém mezi klávesnicí a židlý.
Jeho nenávist k CDMA je příkladná... jen to dává najevo jinak. Díky jemu se tu občas zasměju, jinak bych sem už nelez.
Hezký den!
- - - - - -

odpovědět autor: Martin   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 11. ledna 2007 v 22:05
Uz se tesim na "JEHO" zitrejsi reakci...leze sem vetsinou odpoledne,urcite budu VYKAZAN a muj modem zablokovan...JEN NETUSIM JAK.
- - - - - - -

odpovědět autor: admin*cdma*cz   [IP: 85.160.24.XX]
napsáno: 12. ledna 2007 v 22:44
Za hanlivé příspěvky a znevažování admina zdejšího fora budete vykázán. Pokud jde a pana Jalovce, tak by se měl nejdříve naučit česky než začne psát na solidní fóra jako ostatně toto je a nešpinit je hrubými chybami. Hezký večer!
- - - - - - - -

odpovědět autor: orloy   <seru na admina cdma.cz>   [IP: 82.208.10.XX]
napsáno: 14. ledna 2007 v 19:39
Diskuzní příspěvej byl smazán neboť obsahoval nevhodné výrazy.
- - - - - - - -

odpovědět autor: Martin   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 13. ledna 2007 v 11:01
Ty ses ale DEBIL vid???????
Nauc se psat spisovne TY a pak se "obouvej" do ostatnich!!!!!
Zajimalo by me jak nas chces vykazat ci zablokovat MODEM,za ktery jsem pri 12-mesicni smlouve zaplatil 5k
- - - - - - - - -

odpovědět autor: admin*cdma*cz   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 14. ledna 2007 v 02:40
Pokud byste si prečetl mé příspěvky tak byste nepsal takovéto zhovadilosti a navíc pokud jste vázán smlouvou na 12 měsíců a modem jste zaplatil jen z části tak je stále majetkem společnosti O2 a můžeme s ním nakládat jak chceme. Pokud tedy nepřestanete s osočováním mé osoby, budu nucen přistoupit k zablokování Vašeho modemu a podám na Vás žalobu.
- - - - - - - - - -

odpovědět autor: bonusdne :D   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 25. ledna 2007 v 06:46
žalobu ??? ty zje vymazanej teeeda :)
- - - - - - - - - -

odpovědět autor: bonusak   [IP: 193.179.202.XX]
napsáno: 14. ledna 2007 v 18:23
když nebude on tak budu ja : ) vyhrožovat mi nemusiš je to zybtečne ja to hodil do hazlu nedalo se stim surfovat takže mne nemužeš nic zablokovat a co se tyče vyš zmíněné debaty maji pravdu jen tu zvytežne otvirraš rypak a jestli si mysliš že ADMINneco znamena tak se myliš ADMIN neni nadčlovek je to stale človek takže mužeš dostat přes hubu tak jak tak ..... : ))) sa´kra a bych si tu špinil ruce ......

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz