Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 487,2 kbit/s
hodinový trend: -14,4%

CDMA U:fon: 984,4 kbit/s
hodinový trend: +127,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jindra   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 31. ledna 2007 v 08:29
Jak přesně postupovat při výpovědi CDMA
Prosím o radu, jak přesně postupovat při ukončení užívání CDMa. 15.2.2007 uplynou dva roky a já nechci tuto z dnešního pohledu předraženou službu už dále používat. Kam mám napsat? Co přesně? Kdy to poslat a kdy bude služba ukončena? Dostanu od nich nějaké potvrzení termínu? Co mám pak udělat s modemem? Díky za odpověď.
Počet reakcí: 16, nejnovější: 6. únor 2007 v 08:38.
-

odpovědět autor: Toni   [IP: 85.160.102.XX]
napsáno: 2. února 2007 v 10:37
RE: Jak přesně postupovat při výpovědi CDMA
Nejvetsi problem povazuji tyto webovy stranky pac jestli si nekdo precte nazory lidi tak se toho kramu CDMA nezbavim tak prosim trochu pozitivnich informaci at si muzu poridit konecne tu Wifinu. :)(
-

odpovědět autor: Toni   [IP: 85.160.114.XX]
napsáno: 1. února 2007 v 15:58
Uz mam moznost mit lepsi pripojeni takze kdo ma zajem rad prenecham smlouvu na CDMA (1rok zbyva) :)
- -

odpovědět autor: Poooo   [IP: 88.146.138.XX]
napsáno: 5. února 2007 v 07:45
Nejlepší bude když to za 500,- převedeš na někoho jiného, zkus najít někoho v tvém okolí.... mě se to povedlo s GPRS když jsem přecházel na CDMA.
Jako druhá možnost je vyplatit se.. pak si nachystej několik tisíc... Já jsem se taky musel vyplatit, návratnost jsem ale spočítal do jednoho roku, platim totiž jen 1/3 toho co jsem platil za CDMA tj. úspora měsíčně 700,-Kč !!! Celkem mě ten přechod stál asi 8.000,-Kč ale vyplati se!!! za rok to mám zpátky a pak to mám za pakatel..!!!
Teď mám ruchlý net oběma směry a nestačím mrkat jak to je ted rychlý... a za ty prachy... se sám sobě diví že jsem na to nepřišel dřív...
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.40.XX]
napsáno: 5. února 2007 v 12:27
No jo ale nemůžeš to nosit s sebou....
- - - -

odpovědět autor: Pooooo   [IP: 88.146.138.XX]
napsáno: 6. února 2007 v 08:38
Já to ani moc nenosil, internet je ted skoro všude...
pro použití na jednom místě to je luxus.. pro použítí do terenu to je bezkonkurenční..!!! Poud bych potřeboval mobilní internet tak jedině CDMA...
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 31. ledna 2007 v 23:49
Tak mě smlouva skončila 30 listopadu, smlouvu jsem šel vypovědět k dealerovi 1 prosince a měsíční výpovědní lhůta mi začla běžet(doufám) od 1 ledna. Tak pokud se nemílím, tak od 1 února, to jest za 15 minut(v době psaní tohodle příspěvku) by mi měl bejt modem deaktivován. Modem samozdřejmě můžes pak někomu prodat, však on o ně zájem je, protože novej je hodně drahej a kdo se nechce upsat na dva roky ho koupí použitej a má to levně a bez závazku.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 88.146.138.XX]
napsáno: 2. února 2007 v 06:32
Taky jsem se už konečně od 1.2.2007 zbavil toho předraženeho, pomalého a nespolehlivého připojení :-)
Na výpovědi mě zaráži že mi O2 neposlala písemně vyrozumění že jsem ve výpovědi kterou jsem podal... a smluvní vztach končí dne.... to mi fakt moc vadí! Ted jsi nejsem jistej jesli mi neodešel modem...? nebo jim fakt došla ta moje výpověď...? Telekom mi při výpovědi pevné linky poslal aspoň výpověď s prosíkem ať zustanu... Takhle můžu dát výpověď třeba kamáradovi a on nebude vědět ani co se děje... :-)

Je zajimavé jak se chová modem ... po zapnutí se hned sám! snaží připojit... (divné) po nejaké době de nějak odpojí od O2 sitě a hlasí že nemá signal!!! Fakt nevím k čemu O2 použivá uživatelské jméno a heslo když si to prověřuje čísla přimo v tom modemu ...? Dal jsem to kamaradovi a ten se nepřipojil na své platné jmeno a heslo! Tak ted fakt nevím jestli ten modem odešel k 1.2.2007 nebo už mě odpojili....???
To mě dorazilo a utvrdilo jen v tom že to je mizerná služba a k O2 už nikdy!!!!!!! (otravovat s reklamou umí, ale poslat oznamení o výpovědi ne)
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 193.179.141.XX]
napsáno: 1. února 2007 v 00:49
A je to tady, je po půlnoci a když jsem se pokusil znovupřipojit, tak mi to už napsalo, že uživatelské jméno nebo heslo není platné pro tuto doménu.Zemřel náhle po 26-ti měsících provozu a 2 reklamací modemu.
-

odpovědět autor: ŠAKAL   [IP: 85.207.169.XX]
napsáno: 31. ledna 2007 v 21:11
Jo a modem někde strč do hnoje nebo nejlépe do kyseliny sírový,ani zadarmo to nikdo nechce.
-

napsáno: 31. ledna 2007 v 21:06
Je to takhle,zajdeš přesně tam,kde se tahle mizerná služba pořizovala nebo i do jiného OUTŮ provozovny a tam s tebou ti mizerové sepíšou výpověď . Musíš tam jít až po tom patnáctým,jinak se s tebou nebudou bavit,VYCHCANOU výpověď počítají od prvního následujícího měsíce,takže ZADARMODRAHÁSLUŽBACDMA ti skončí 31. března.Aspoň vidíš kam již nikdy nemáš žádat o jakékoliv služby.Mám to bohudík za sebou a konečně mám normální internetový připojení za normální cenu.
- -

odpovědět autor: Jindra   [IP: 85.160.69.XX]
napsáno: 31. ledna 2007 v 21:32
Hezky jsi to napsal, s chutí jsem se u toho zasmál. Bohužel, tam kde se tahle mizerná služba pořizovala, tam jít nemůžu. Hrozí totiž nebezpečí, že bych se v afektu dopustil ukrutné vraždy, a to by mně za to nestálo, na tom se jistě shodneme. Budu tedy muset někam poslat nějaký neosobní dopis se všemi potřebnými náležitostmi. Jaký a kam - to bych potřeboval vědět.
- - -

napsáno: 31. ledna 2007 v 21:50
No nejlíp by bylo tam zajít,musí se ta výpověd podepsat a dostaneš ji taky jako doklad.Posíláním by se to mohlo o hodně zdržet a OUTové s velkou oblibou rádi všechno zatloukaj.Až tam půjdeš zkus se zdrogovat,nebo dobrý jsou i sedativa,nestálo by ti to totiž za to,ted před koncem výkonu trestu,čeká tě štastný život bez CDMA.
-

odpovědět autor: Martin   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 31. ledna 2007 v 20:31
Zajimave...ja mel za to ze je smlouva uzavrena na URCITOU dobu,bud 12mesicu(muj pripad) nebo 24mesicu,a po jejim uoplynuti se zrusi,pricemz pokud o to vyslovne nepozadate,nebude prodlouzena.Takhle se zda,ze musite poslat doporuceny dopis na ustredi operatora,vyplaznout za nej "par kacek" a pak cekat na vyjadreni.......to sou veci.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 31. ledna 2007 v 23:52
no ve skutečnosti je to 12, nebo 24+2... jsou to chcípáci vychcaný...
-

odpovědět autor: rg   <dedfe@ddd.cz>   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 31. ledna 2007 v 11:57
To by mě také zajímalo, mě smlouva končí týden po Vás:) Už se nemůžu dočkat až se toho krámu zbavím!
- -

odpovědět autor: Nestastnik   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 6. února 2007 v 01:49
Jezisi ja musim platit este rok ten zavazek :(((. By sme meli zalozit klub O2 nestastniku a jit se kolektivne vozrat :))

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz