Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 684 kbit/s
hodinový trend: +40,4%

CDMA U:fon: 747,4 kbit/s
hodinový trend: -31,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Ing Lopata   <lopata.foto@centrum.cz>   [IP: 89.102.132.XX]
napsáno: 13. února 2007 v 18:22
Kde najít azimut(nebo přibližný směr) BTSky pro CDMA?
Jsou někde nějaké relevantní a funkční stránky, kde bych po zadání místa příjmu CDMA, našel přesně směr kam se natočit s Yaginou pro příjem?
Počet reakcí: 5, nejnovější: 17. únor 2007 v 19:41.
-

odpovědět autor: Ing Lopata   <lopata.foto@centrum.cz>   [IP: 89.102.132.XX]
napsáno: 13. února 2007 v 18:49
RE: Kde najít azimut(nebo přibližný směr) BTSky pro CDMA?
už jsem to našel, tak pohoda
- -

odpovědět autor: Michal   <jeit@razdva.cz>   [IP: 85.160.69.XX]
napsáno: 13. února 2007 v 19:41
A podělíš se? Také by mě to zajímalo, díky!
- - -

odpovědět autor: wirelessmcz   [IP: 88.101.155.XX]
napsáno: 13. února 2007 v 21:30
najdes zde http://gsmweb.cz/stat/etcdma.txt ale radim ti dobre bez oid CDMA rychlo pryc ja jsem tak rád ze ho nemám :)
- - - -

odpovědět autor: Vladimír Folprecht   <v.folprecht@volny.cz>   [IP: 85.160.99.XX]
napsáno: 15. února 2007 v 11:02
Děkuji za tuto informaci, měl jsem stejný problém kam nasměrovat anténu. Jsem bohužel v situaci, že CDMA byť se všemi nectnostmi i vysokou cenou je jedinou možnou alternativou k připojení vytáčenému. ADSL zde nejde.
- - - - -

odpovědět autor: orloy   <.>   [IP: 82.208.10.XX]
napsáno: 17. února 2007 v 19:41
A co wifi nebo konkurence OO Shitek. Jenom doplnim, ze u cdma je vetsinou neljepsi moznost ta nejmene-logictejsi. Podle nejakych seznamu BTS se vubec nema smysl ridit.

Zde napište svůj příspěvek

Např.: 2003. Jedná se o ochranu před spamem.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz