Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 684 kbit/s
hodinový trend: +40,4%

CDMA U:fon: 747,4 kbit/s
hodinový trend: -31,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: TomySTN   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 18. února 2007 v 14:14
RYCHLOST a další věci ohledně CDMA
NO tak nedavno mi jelo CDMA v Nedeli jako dneska maximalne 350Kb/s ,tak sem se s tim zacal bavit,zapojil jsem ho doma do site ruzne ,jsem hledal signal a najednou sem nasel dobre misto a Jede mit o i v nedeli 850Kb/s pak jsem i o nco zmensil ping pomoci programku CFOSSPEED takze ping uz neprekroci 300ms a casto se pphybuje i kolem 150ms,ale i tak kdyz mam tyhle veci v poradku tak pri hrani her po internetu pres vikend mi to blbne,laguje straci spojeni a podobne pritom pres tyden je to v poradku a vsechno de jak ma ,pritom rychlost a odezva je vetsinou stejna jako pres vikend tak uz nevim co tam jeste je jestli to neco rusi nebo ja nevim uz:)
K tomuto příspěvku zatím nejsou žádné reakce.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz