Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 684 kbit/s
hodinový trend: +40,4%

CDMA U:fon: 747,4 kbit/s
hodinový trend: -31,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Marek   <fingerstyle@seznam.cz>   [IP: 85.160.128.XX]
napsáno: 24. února 2007 v 20:15
GPRS vrs.CDMA
Ahoj,můžete mi prosím někdo poradit.Mam novej notebook a teprv začínám takže ještě nejsem zběhlej:serfuju přes GPRS huawei E62O od O2,a je to stršně pomalí.Cekám 3O-45 vteřin než se načte každa stránka,mp3 stahuju 15-2O minun,na odeslání souboru v emailu můž zapomenout.Platím 65O,- Mam možnost Koupit z druhe ruky AnyDatu ale nejsem si jis jestli bych si v rychlosti nějak pomohl-a taky jde o to že už by to bylo za 83O,- Tak jestli těch 18O,- kaček navíc bude stát za to.Ve forech někdo cdma vychvaluje,někdo zatracuje,a já tomu ještě moc nerozumím.Dík. fingerstyle@seznam.cz
Počet reakcí: 3, nejnovější: 26. únor 2007 v 21:48.
-

odpovědět autor: M@KTuning   <p.glinski@centrum.cz>   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 26. února 2007 v 05:24
RE: GPRS vrs.CDMA
No ja vlastnim CDMA uz nejaky patek a nemuzu si na neho stezovat meni se mi IP adresa pri kazdem pripojeni a vyhovuje mi to protoze denne stahnu asi tak 2filmy a nebo 10 dilu serialy Dawsnuv svet je to super fakt chvalim a jede mi to slusne i s rychlosti ale jak kdy treba ted si nemuzu na nic stezovat ale jsou dny kdy se jen tak poflakuju na netu prohlizenim stranek a nebo stahovani malych souboru,ale spis pravahuje ta vesti rychlost tak je to na vas jak se rozhodnete
-

odpovědět autor: Jarda   <razak@tiscali.cz>   [IP: 85.160.35.XX]
napsáno: 24. února 2007 v 21:26
CDMA je rozhodně lepší než GPRS. Ale i tak to za moc nestojí. Mě to jede tak 300-400 ke mě a 64 ven. Třeba telefon jde přes to mizerně kvůli odezvě. Jestli je u vás signál a neni jiná možnost připojení tak to účel splní. Můžu vám nabídnout převzetí mé smlouvy. Končí v lednu 2008. Rád bych přešel na wifi.
- -

odpovědět autor: tomas   <iconek@seznam.cz>   [IP: 62.24.71.XX]
napsáno: 26. února 2007 v 21:48
ja bych tady mel cdma smlouvu bez závazku,dal bych k ni i modem any data,mam wifi,rychlost 2-6 mega vetsinou kolem 3 bez limitu za 350 mesicne,no nereknete,neni to duvod zruseni smlouvy?mel sem to snad tri roky,reknu dobry....je to mobilni a trochu sviznejsi nez gprs ale ..........
kdyby mel nekdo zajem,mam to nachystano v krabici,modem starej snad dva mesice,vymenenej za stale kolabujici gtran...
jsem z prahy

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz