Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 684 kbit/s
hodinový trend: +40,4%

CDMA U:fon: 747,4 kbit/s
hodinový trend: -31,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: emil   [IP: 82.202.127.XX]
napsáno: 24. února 2007 v 21:55
tak bych se rád podělil o zkušenosti
Zdravím CDMAky. Ještě 18.8.2006 jsem patřil mezi Vás. ale rychle jsem si všechno spočítal a za docela masitých 649,- mám 1000/250 Mb. Vzhledem k tomu, že bydlím v prdelákově, kde není ani telefon a i se psy je nás asi 30 ve vesnici - musím říct, že je to oproti CDMA vítězství. Od 25.8.2006, kdy mi službu zprovoznili s pořizovacími náklady 3800,- jsem něměl jediný problém, že by nešlapal net jak by měl. Jednou byla ohlášená odtsávka. CDMA jsem měl od samého počátku. Prošel jsem si porodní bolesti této služby, úpravy registrů a všlijaké vyfikundace s modemem a anténou až po pořízení YAGI antény na střechu, abych to měl jakeš-takeš good. Vůbec vám to nezávidím a radím BĚŽTE OD TĚCH ZLODĚJŮ O2 PRYČ. Je to jenom pakáž mamonářská a za ty nervy to nestojí. Dnes mi manželka řekla, že je strašně ráda, že jsem pořídil wi-fi, protože už nejsem nervózní, nelítám furt na střechu a nenadávám u PC když chci něco rozumnýho dělat. CDMA BYCH OZNAČIL ZA NEJVĚTŠÍ PODVOD NA ZÁKAZNÍCÍCH V ROVINĚ TELEKOMUNIKACÍ V HISTORII ČR.
Přeji všem hezkou neděli.
Počet reakcí: 4, nejnovější: 25. únor 2007 v 20:05.
-

odpovědět autor: mira   [IP: 85.160.89.XX]
napsáno: 25. února 2007 v 20:05
RE: tak bych se rád podělil o zkušenosti
Kdyz neni jine rozumne pripojeni .Zdejsi správce WI-FI site chce velke penize(4tis-za zrizeni ikdyz mate vlastni kartu a antenu a 800mes za rychlost kterou ma O2)tak mi pripada CDMA jeste levny(porizeni 1Kč+95Kč-mesicne 832,-)Mebylo co resit.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 213.168.182.XX]
napsáno: 25. února 2007 v 19:51
jo jo ja taky odešel a jsem spokojenej ted mám wifi 1G a parada žadnej problém prostě spokojenost
-

odpovědět autor: Petr   [IP: 88.146.167.XX]
napsáno: 25. února 2007 v 18:33
tak si počkejte na U:Fon a CDMA za 350kč bez DPH :)
-

odpovědět autor: Matt   [IP: 217.31.55.XX]
napsáno: 25. února 2007 v 09:11
100% souhlas! Zlodějina! Přesně tak, za 300 Kc mam 2MBit a pohoda!

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz