Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 684 kbit/s
hodinový trend: +40,4%

CDMA U:fon: 747,4 kbit/s
hodinový trend: -31,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: M @ K Tuning   <p.glinski@centrum.cz>   [IP: 85.160.49.XX]
napsáno: 28. února 2007 v 20:18
Jen at odchazeji
Jo tak je to tady musim se jenom radovat ja pouzivam CDMA internet o penize mi nejde a tak i nadale ho budu pouzivat do dnesniho dne od noveho roku jsem stahnul neco kolem 40GB tak si nemuzu stezovat a jsem jenom rad ze lidi porad ochazeji od CDMA internetu aspon mi pojede rychleji a tak se raduju.Nebojim se toho ze by nekdy O2 zkoncilo provozovat tento internet urcite si slusne na tom videla a ja nejsem zase tak chudy abych jim to nedopral.Vyuziju ho vsude tento internet jak na cestach tak doma
Počet reakcí: 7, nejnovější: 1. březen 2007 v 21:07.
-

odpovědět autor: GenUP   [IP: 85.160.75.XX]
napsáno: 1. března 2007 v 16:02
RE: Jen at odchazeji
Cau,s tim sosanim mas pravdu,sosam denne 3 GB a nestezuju si.za 831kc se to da...mobilini net je supr vec..
-

odpovědět autor: M @ K Tuning   <p.glinski@centrum.cz>   [IP: 62.240.166.XX]
napsáno: 1. března 2007 v 06:47
Nemam zajem cestuju porad po republice tak se mi hodi neomezneny mobilni internet typu CDMA.Vyzkousel jsem toho hodne na cestach ale nejvice vyhovuje toto doma mam wifi zadara v praze se dela nova sit aspon v praze 8 kde bydlim momentalne.
-

odpovědět autor: O2-terorista   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 1. března 2007 v 01:27
Cece ty si nejak posedlej tim mobilnim pripojenim dyz si je tak testoval, nesces si radsi dat nejaky pripojeni k netu za 5 litru kdyz nejsi z chudych krajin? :))
-

odpovědět autor: Sarin   [IP: 85.207.169.XX]
napsáno: 28. února 2007 v 23:34
Samozřejmě,raduj se ze svého milého CDMA,pro tebe ani nic lepšího neexistuje a že by CDMA skončilo o to se také nebojím,géniů jako jsi ty,bylo a bude vždycky dost.
-

odpovědět autor: M @ K Tuning   <p.glinski@centrum.cz>   [IP: 85.160.40.XX]
napsáno: 28. února 2007 v 22:59
Ja jenom nejsem z tech chudych krajin kde se pocitaji halire tak si nestezuju na tento intrenet urcite udelal dobre O2 ze tento internet zacal provozovat protoze zatim nema konkurenci jako mobilni internet pres GPRS jsem zkousel jet ale tam to jelo jenom 6kb\s a tady to jede pekne 110kb\s tak si nemuzu stezovat a co se tyce 4G tak ten jede jen ve velkych mestech nekdy nedosahne ani toho
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.207.169.XX]
napsáno: 1. března 2007 v 21:07
Tak už nás tu neoblbuj blbe z OUTŮ,seš s tím trapnej.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 213.192.58.XX]
napsáno: 1. března 2007 v 00:52
Kdybys nebyl vul tak si koupis naky rozumny pripojeni za stejnou cenu. Vsadim se ze i kdyby ti nasrali do krku a poslali fakturu na 2 tisice tak ty by ses tu tim chlubil na foru, protoze prece nepocitas halire a obzvlast od takovych zmetku jako je Kyslik se rad nechas oskubat.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz