Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 684 kbit/s
hodinový trend: +40,4%

CDMA U:fon: 747,4 kbit/s
hodinový trend: -31,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Lukáš   [IP: 88.103.219.XX]
napsáno: 5. března 2007 v 14:49
No koukám žádná změna
Nazdar lidičky, koukám žádná změna - před půl rokem jsem se toho šitu zbavil a je mě hej. Spíš co tu čtu tak od O2 ( ostatně jako všecky jejich služby ) - jde čím dál tím víc do hajzlu. Upříně vás lituju. Já platím 300 Kč měsíčně a o proti službě CDMA naprostá dokonalost a vysokorychlostní NET. Jáááááájky už za mě se špatně hledal na hlavu padlej člověk na kterého se to dalo převést a teď už to je asi zbožné přání někoho tak praštěného najít. No přeju Vám hodně stěstí, doklepte to a pak to těm degenům s O2 voklepte vo lebzu ať věděj zač je toho za 2 roky zlodějiny loket. ZDAR - PS: všem co tohle musí ještě používat přeju hodně štěstí a pevného nerva a těm co uvažujou o tom, že si tenhle SHIIIIIT poříděj předem říkám NEĎELEJTE TO.
Počet reakcí: 3, nejnovější: 6. březen 2007 v 12:56.
-

odpovědět autor: fido   [IP: 84.244.109.XX]
napsáno: 6. března 2007 v 12:56
RE: No koukám žádná změna
CDMA nemám už rok, mám teď dvoumegový bezdrát za stejné peníze bez FUP .. je to rozdíl. CDMA je opravdu nouzovka pro ty, co nemají možnost jiného připojení ...
-

odpovědět autor: Šakal   [IP: 85.207.169.XX]
napsáno: 5. března 2007 v 20:18
Boží slova
-

odpovědět autor: GOD   [IP: 81.31.45.XX]
napsáno: 5. března 2007 v 19:01
Jelito kopito plati to.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz