Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 684 kbit/s
hodinový trend: +40,4%

CDMA U:fon: 747,4 kbit/s
hodinový trend: -31,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: nechápu   [IP: 85.160.119.XX]
napsáno: 5. března 2007 v 21:56
cdma připojení se startem windows
ahoj. prosím o radu. nevím jestli se to tu někde už objevilo, něco jsem našel, ale nepomohlo, nebo je možné že jsem něco udělal špatně! existuje nějaký skript, nebo program, díky kterému by se mi automaticky připojil modem (pcmcia) k internetu se startem windows? aniž bych musel klikat programem, který byl spolu s kartou? jestli o něčem víte dejte tady link, díky
Počet reakcí: 8, nejnovější: 10. březen 2007 v 23:30.
-

odpovědět autor: Anonym   <cernicky.petr@gmail.com>   [IP: 85.160.40.XX]
napsáno: 10. března 2007 v 22:25
RE: cdma připojení se startem windows
Požívám výborný program s názvem InetDataMetr.Necháš nainstalovaný ten originální program a modem připojuješ přes tenhle.Jestli chceš, tak napiš a já ti ho pošlu.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 5. března 2007 v 22:45
Nainstaluj Eurotel free dialer a bude klid. Už nevím ale kde je.
- -

odpovědět autor: Hroch   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 10. března 2007 v 23:30
Kde je ten EFD?????????????????????,
- -

odpovědět autor: nechápu   [IP: 85.160.119.XX]
napsáno: 6. března 2007 v 05:48
jo díky, nevíš náhodou jak se má nastavit ten eurotel free dialer? nějak mi totiž nereaguje na vložení jména a hesla, prostě jej nastavím, všechno vypadá v pořádku, ale vůbec se mi nepovede připojit. stačí pouze odinstalovat původní software k připojení, který byl s kartou? pak už to bude pracovat jak má? myslím, že tuto variantu jsem taky zkoušel ..., ale vypadá to jako by karta s jiným softwarem než s tím co k ní byl vůbec nechtěla spolupracovat! vyzkouším, dám vědět, díky za radu.
- - -

odpovědět autor: nechápu   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 6. března 2007 v 16:54
tak je tu stejny problém, prostě karta mi jiný software než co k ní byl přibalený nebere. opravdu už nevím co s tím. /chyba: modem nenalezen, nebo něco takového/
p.s.: neexistuje nejaky soubor, který by se dal do složky "po spuštění" a automaticky by připojil k internetu aniž by se muselo klikat na ikonu připojení, nebo vyplňovat jméno, heslo? = popřípadě text skriptu, zkoušel jsem například "rasdial -d ..." ale taky bez výsledku.
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.44.XX]
napsáno: 6. března 2007 v 19:19
To ti udělá Eurotel free dialer. Všechno ostatní musí pryč!
- - - - -

odpovědět autor: Murder   [IP: 81.19.38.XX]
napsáno: 9. března 2007 v 23:17
Najdi si na stahuj, slunecnici nebo pod. ADSL Automat, je to jednoduchý, cesky a chodilo to bezvadne, dokud jsem mel cdma. Nechas nainstalovanej original programek, ten ti vytvori klasicky vytaceny pripojeni, v tom automatu ho jen zaskrtnes, nastavis pri odpojeni opet pripojit (bezvadne s tim chodi stahovani z rapidu), spustit pri startu win a fakt uz na to nemusis sahnout.
- - - - - -

odpovědět autor: Hroch   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 10. března 2007 v 23:29
Jo! ADSL automat je supr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz