Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 684 kbit/s
hodinový trend: +40,4%

CDMA U:fon: 747,4 kbit/s
hodinový trend: -31,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: Pe3k   <narcotic@seznam.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 13. srpna 2004 v 08:28

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Anténa YAGI
Při problémech se signálem mohu vřele doporučit antény od společnosti VYCOM s. r. o. (www.vycom.cz). Síla signálu u mě byla s externí anténou dodávanou Eurotelem 1 dílek, s anténou typu YAGI SM10-455 (cena zhruba 1.000 Kč) se mi povedlo získat signál o síle 4 dílky (věřím, že kdybych si ještě chvíli vyhrál a anténu umístil výše, dobral bych se i té páte čárky). Jen podotýkám, že jsem v "mrtvém" bílém území (nejlbižší zelená plocha podle mapky pokrytí na stránkách Eurotelu je zhruba 5km vzdálená)... Kdyby to někoho zajímalo, je to lokalita Svojnice (Prachatice).
Počet reakcí: 3, nejnovější: 13. srpen 2004 v 14:18.
-

autor: Lukke   <inet2002@seznam.cz>   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 13. srpna 2004 v 09:22
RE: Anténa YAGI
Já jsem také v bílém nepokrytém místě, jdu dneska také instalovat na střechu SM10, tak se podělím večer o poznatky. Mimochodem, s dodávanou magnetkou mám na střeše stabilní 1 dílek, tak uvidíme jak se to zlepší....
- -

autor: Lukke (ICQ 91469808)   <inet2002@seznam.cz>   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 13. srpna 2004 v 12:32
Tak anténa je namontovaná, dal jsem ji na nejvyšší stožár na baráku až nahoru, z jednoho stabilního dílku se staly 3-4 stabilní dílky. Načítání stránek se o mnoho zrychlilo, download je průměrně kolem 350kbps (hodně stabilní na této rychlosti), upload je bohužel hodně pomalý, a to 33kpbs průměrně. Ping je průměrně 150ms, minumum jsem dosáhl 107ms ze 100 měření. Jen nevím jak přesně nasměrovat anténu, určitě tam rozdíly budou, ale poměrně velký úhel je pořád na displeji 3 čárky... Nevíte někdo o nějakém software který by přesně vypisoval sílu signálu v dB?? Jinak kabel mám dlouhý 15 metrů, ale asi ho ještě zkrátím. Zkusím ještě laborovat s anténou, ale už nevím jak to vylepšit. Lokalita Slatina (Plzeň-sever), vysílač 30km Rakovník.
- - -

autor: Anonym   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 13. srpna 2004 v 14:18
Take jsem to zkousel v okrajove oblasti, asi 30km vychodne od Brna, kde se chyta prave signal z Brna. Reverselink pro upload byl snad horsi jak jeden timeslot pro upload u GPRS. DL by kolem 200kbps. V centru Brna mi to bezelo 250kbps na DL a 80kbps (se spickami az 150kbps) na UL. Za tri dny testovani bylo znat vzrustajici zatizeni site.

Vice o reverse linku zde http://vucako.bloguje.cz/37201_item.php

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz